Επιλογή Σελίδας

Πολλά όμορφα γκολ επιτεύχθηκαν τη σεζόν που ολοκληρώθηκε στα γήπεδα της ΕΠΣ Πιερίας και είναι ώρα να αναδειχθεί το καλύτερο.

Μπορείτε να ψηφίσετε το… γκολ της χρονιάς ανάμεσα σε είκοσι “γκολάρες”

Θυμηθείτε και τα 20 γκολ όπως τα κατέγραψε ο Νίκος Κολίτσης και ψήφιστε!

Νο 1 – Δημήτρης Καραγκιοζίδης (Ατρόμητος Κατερίνης): Ατρόμητος – ΠΑΕ Ποντίων Κατερίνης 2012 3-1 (1η αγωνιστική Α’ ΕΠΣ Πιερίας)

Ο Αργεντινός ποδοσφαιριστής της Μπόκα Τζούνιορς και της Εθνικής Αργεντινής, Κάρλος Τέβες, αγωνίζεται στην Πιερία, παρακαλώ, με τη φανέλα του ιστορικού Ατρόμητου Κατερίνης, έστω μέσω… του Δημήτρη Καραγκιοζίδη (Τέβες), που τον δικαιώνει περίτρανα, με το “Γκολ της χρονιάς” Νο1, στο Ερασιτεχνικό (Πιερίας), κόντρα στην ομάδα των Ποντίων Κατερίνης. Ο Δημήτρης Καραγκιοζίδης, ισοφαρίζει σε 1-1 και δίνει το έναυσμα της επερχόμενης ολικής ανατροπής (τελικό σκορ 3-1), με σουτ-κεραυνό, που… αναστάτωσε όλο τον Μυλαύλακο, στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Α’ κατηγορίας της ΕΠΣ Πιερίας!

Νο 2 – Γιάννης Ευαγγελόπουλος (Άρης Κοκκινοπλιτών): ΓΑΣ Σβορώνου – Άρης Κοκκινοπλιτών 3-1 (2η αγωνιστική Α’ ΕΠΣ Πιερίας) 

Ο μεσοεπιθετικός Γιάννης Ευαγγελόπουλος, του Άρη Κοκκινοπλιτών, “εκτοξεύει” τη ρουκέτα “Γκολ της χρονιάς” Νο2, στο Ερασιτεχνικό (Πιερίας), ανοίγοντας το σκορ (1-0) στον εκτός έδρας αγώνα της ομάδας του με τον πρωτοπόρο και εκ των φαβορί της ανόδου ΓΑΣ Σβορώνου, στην 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α’ κατηγορίας της ΕΠΣ Πιερίας. Το γκολ του επονομαζόμενου “Πέλκα” μπορεί να μη στάθηκε αρκετό για να συντελεστεί η έκπληξη… μεγατόνων, καθώς οι γηπεδούχοι ανέτρεψαν το σε βάρος τους σκορ, πριν τη λήξη του ημιχρόνου (3-1), όμως θα μείνει χαραγμένο με ανεξίτηλα γράμματα στην ποδοσφαιρική ιστορία και στο memory album του νεαρού ποδοσφαιριστή του Άρη Κοκκινοπλιτών.

Νο 3 – Αντώνης Παπαργυρίου (Πίνδος Άνω Αγιάννη): Πίνδος Άνω Αγιάννη – Απόλλων Λιτοχώρου 4-4 (2η αγωνιστική Β’ ΕΠΣ Πιερίας)

Ο ποδοσφαιριστής της Πίνδου Άνω Αγιάννη, Αντώνης Παπαργυρίου, “σκαρφαλώνει” στον Όλυμπο και με ασύλληπτη κεφαλιά και άλμα… αθλητή επί κοντώ, από το ύψος της μεγάλης περιοχής του τερματοφύλακα του Απόλλωνα Λιτοχώρου, ισοφαρίζει σε 3-3 και αυτοδίκαια κερδίζει τη θέση Νο3 στην κατηγορία “Γκολ της χρονιάς” στο Ερασιτεχνικό (Πιερίας)! Άλλωστε, Πρωτάθλημα σαν το Τοπικό (Πιερίας) κανένα… Το ξέρουν, πλέον και στην Αγγλία, Άγιε μου Ιωάννη…

Νο 4 – Διονύσης Σκούφας (Ελπίς Ανδρομάχης): Ελπίς Ανδρομάχης – Όλυμπος Αγίου Σπυρίδωνα 3-1 (3η αγωνιστική Β’ ΕΠΣ Πιερίας)

Ο ποδοσφαιριστής της Ελπίδας Ανδρομάχης, δικηγόρος Διονύσης Σκούφας, με γκολ τύπου… Ροναλντίνιο, που θα ζήλευε ο… Άρειος Πάγος και θα μνημονεύουν οι δικηγορικοί σύλλογοι Αθηνών, Θεσσαλονίκης και περιφέρειας, παίρνει κλειδάριθμο με τον αριθμό 4 στην κατηγορία «Γκολ της χρονιάς» στο Ερασιτεχνικό (Πιερίας). Με το καταπληκτικό αυτό γκολ, από το ύψος της μεγάλης περιοχής, υψηλής τεχνικής και… διανόησης, σφραγίζει τη νίκη της ομάδας του στον νικηφόρο αγώνα (3-1), με αντίπαλο τον Όλυμπο Αγίου Σπυρίδωνα, για την 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Β’ κατηγορίας της ΕΠΣ Πιερίας. Ο ίδιος, πάντως, μπορεί να μην το πανηγύρισε (σ.σ. λέτε από σεβασμό και αναγνώριση στον πρώην συμπαίκτη και προπονητή του, Χρήστο Παπαγιάννη, του Ολύμπου Αγίου Σπυρίδωνα;), αλλά είναι σίγουρο ότι μετά το video, θα μπορεί να νιώθει περήφανος για την οπτικοακουστική αποτύπωσή του… έργου του, έστω και εκτός δικαστηρίων!

Νο 5 – Γιάννης Χατζηλαδάς (Ακαδημία Πλαταμώνα): Ακαδημία Πλαταμώνα – Ατρόμητος Κατερίνης 0-0, 1-0 παρ. (1η φάση Κυπέλλου ΕΠΣ Πιερίας)

Ο ποδοσφαιριστής Γιάννης Χατζηλαδάς, της Ακαδημίας Πλαταμώνα, υπογράφει το… συμβόλαιο “ξαφνικού θανάτου” του Ατρόμητου Κατερίνης, με το “Γκολ της χρονιάς” Νο5, στο Ερασιτεχνικό (Πιερίας), στο τελευταίο λεπτό του δευτέρου ημιχρόνου της παράτασης, λίγα δευτερόλεπτα πριν οι δύο ομάδες οδηγηθούν στη διαδικασία των πέναλτι για την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου της ΕΠΣ Πιερίας. Η Ακαδημία Πλαταμώνα, με το χρυσό γκολ του Χατζηλαδά, προκρίθηκε τελικά στην επόμενη φάση του Κυπέλλου, επικρατώντας με 1-0 του αξιόμαχου Ατρόμητου Κατερίνης.

Νο 6 – Μιχάλης Ανυφαντής (Ακαδημία Γιώτσα): Ακαδημία Γιώτσα – Ατρόμητος Κατερίνης Β’ 2-2 (6η αγωνιστική Γ’ ΕΠΣ Πιερίας)

Ο ποδοσφαιριστής Μιχάλης Ανυφαντής της Ακαδημίας Γιώτσα, πετυχαίνει το “Γκολ της χρονιάς” Νο6 στο Ερασιτεχνικό (Πιερίας), μειώνοντας σε 2-1 απέναντι στον Ατρόμητο Β’, για το πρωτάθλημα της Γ’ κατηγορίας της ΕΠΣ Πιερίας και την 6η αγωνιστική (τελικό σκορ 2-2).

Νο 7 – Ηλίας Μανίκας (Δίας Δίου): Αετός Καταλωνίων – Δίας Δίου 1-4 (9η αγωνιστική Α’ ΕΠΣ Πιερίας)

Ο “έχω κρεμάσει τα ποδοσφαιρικά μου παπούτσια” Ηλίας Μανίκας (σ.σ. don’ t you dare…), του Δία Δίου, μπαίνει ως αλλαγή στο δεύτερο ημίχρονο, με το σκορ στο 1-1 με τον Αετό Καταλωνίων και αλλάζοντας, κυριολεκτικά και μεταφορικά, τις ισορροπίες, πετυχαίνει το “Γκολ της χρονιάς” Νο7 στο Ερασιτεχνικό (Πιερίας), με αεροπλανικό σουτ κατευθείαν από εκτέλεση κόρνερ του Ευαγγελόπουλου, θέτοντας τις βάσεις (σ.σ. όχι της… Σούδας) για την επιβλητική νίκη της ομάδας του (τελικό σκορ 4-1). Τotal respect… Y.γ. Αναρωτιόμαστε αν οι χιλιάδες προβολές (ελέω και της δημοσίευσης του θέματος από τα μεγαλύτερα αθλητικά sites Αθήνας, Θεσσαλονίκης και περιχώρων), προέρχονται από φίλους ή “αντιπάλους”… (σ.σ. Κολίτση, μην ξύνεις πληγές τώρα…)

Νο 8 – Νίκος Μυρτολλάρι (Ακαδημία Βατανιακός 1978): Ατρόμητος Κατερίνης Β’ – Ακαδημία Βατανιακός 1978 4-2 (7η αγωνιστική Γ’ ΕΠΣ Πιερίας)

Ο ποδοσφαιριστής του Βατανιακού, Νίκος Μυρτολλάρι, μειώνει σε 3-2 στο παιχνίδι της Γ’ ερασιτεχνικής κατηγορίας της ΕΠΣ Πιερίας, με αντίπαλο τον Ατρόμητο Κατερίνης, στο “Γκολ της χρονιάς” Νο8 στο Ερασιτεχνικό (Πιερίας). Η μπάλα στο σουτ-φωτοβολίδα του Μυρτολλάρι, μετά από περίτεχνη ενέργεια, διανύει μία απόσταση από το… Βατάν μέχρι τον Μυλαύλακο, με τον “Man of the match”, τερματοφύλακα των αντιπάλων, να μην μπορεί, στην περίπτωση αυτή, να αποκρούσει. Με το γκολ αυτό, πάντως, ο Νίκος Μυρτολλάρι έβαλε φωτιά στην αναμέτρηση, που τελικά έληξε με νικήτρια την ομάδα του Ατρόμητου Κατερίνης με 4-2.

Νο 9 – Δημήτρης Λεσάι (Πίνδος Άνω Αγιάννη): Ελπίς Ανδρομάχης – Πίνδος Άνω Αγιάννη 2-1 (8η αγωνιστική Β’ ΕΠΣ Πιερίας)

Ο ποδοσφαιριστής Δημήτρης Λεσάι, της Πίνδου Άνω Αγιάννη, υπογράφει το… “Γκολ της ζωής του” ή “Γκολ του… αιώνα”, ουπς, “της χρονιάς”, θέλαμε να γράψουμε, Νο9 στο Ερασιτεχνικό (Πιερίας), (σ.σ. Μόνο στο Ερασιτεχνικό, ρε Κολίτση, πλάκα μας κάνεις;), μειώνοντας σε 2-1, με αντίπαλο την πρωτοπόρο και αήττητη ομάδα, Ελπίδα Ανδρομάχης, για το πρωτάθλημα της Β’ κατηγορίας της ΕΠΣ Πιερίας. Με το γκολ αυτό, ο Δημήτρης Λεσάι, δικαιώνει τον χαρακτηρισμό και το προσωνύμιο “Μέσι”, που του αποδίδεται, γράφοντας προσωπική ποδοσφαιρική ιστορία, με τη μαγεία του γκολ να απασχολεί ήδη όλα τα μεγάλα αθλητικά και μη sites της χώρας, αμέσως μετά το έτερο του Ηλία Μανίκα που έχει… κρασάρει το διαδίκτυο. Ποιο είναι καλύτερο, άραγε;

Νο 10 – Διονύσης Μιχαηλίδης (Βατανιακός): Αναγέννηση Κολινδρού – Βατανιακός 1-3 (10η αγωνιστική Α’ ΕΠΣ Πιερίας)

Ο μεσοεπιθετικός Διονύσης Μιχαηλίδης του Βατανιακού σφραγίζει την εκτός έδρας νίκη της ομάδας του (3-1), με αντίπαλο την Αναγέννηση Κολινδρού, με το “Γκολ της χρονιάς” Νο10 στο Ερασιτεχνικό (Πιερίας), με καταπληκτικό αριστερό σουτ στην κλειστή γωνία του πολύπειρου Τόλιου, μετά από τακουνάκι του Μπενίσκου και ασίστ του Κραγιόπουλου.

Νο 11 – Γιάννης Ευαγγελόπουλος (Γεωργάκης Ολύμπιος Λόφου): Γεωργάκης Ολύμπιος Λόφου – Αιγινιακός 1-1 (13η αγωνιστική Β’ ΕΠΣ Πιερίας)

Ο πρώην άσος του ΠΑΟΚ, Δημήτρης Πέλκας, ουπς, ο Ιωάννης Ευαγγελόπουλος, του Γεωργάκη Ολύμπιου Λόφου, θέλαμε να γράψουμε (σ.σ. κατά κόσμον “Πέλκας”), πετυχαίνει το “Γκολ της χρονιάς” Νο11 στο Ερασιτεχνικό (Πιερίας), με μία καταπληκτική απευθείας εκτέλεση φάουλ, στις καθυστερήσεις του παιχνιδιού με τον Αιγινιακό (τελικό σκορ 1-1), για τη 13η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Β’ κατηγορίας της ΕΠΣ Πιερίας.

Νο 12 – Γιάννης Κιρκιλιανίδης (Αιγινιακός): Καλλιθεακός Καλλιθέας – Αιγινιακός 0-4 (14η αγωνιστική Β’ ΕΠΣ Πιερίας)

Ο Γιάννης Κιρκιλιανίδης του Αιγινιακού εκτελεί, με αριστοτεχνικό τρόπο, το φάουλ από το ύψος της μεγάλης περιοχής και πετυχαίνει το “Γκολ της χρονιάς” Νο12 στο Ερασιτεχνικό (Πιερίας), παρά την προσπάθεια του τερματοφύλακα Οκουκτσόγλου της Καλλιθέας, ανοίγοντας, παράλληλα, το σκορ για την ομάδα του (τελικό σκορ 4-0) στο πρωτάθλημα της Β’ κατηγορίας της ΕΠΣ Πιερίας.

Νο 13 – Κώστας Φιρινίδης (Αιγινιακός): Καλλιθεακός Καλλιθέας – Αιγινιακός 0-4 (14η αγωνιστική Β’ ΕΠΣ Πιερίας)

Ο Κώστας Φιρινίδης του Αιγινιακού υπογράφει το “Γκολ της χρονιάς” Νο13 στο Ερασιτεχνικό (Πιερίας), εκμεταλλευόμενος την υπέροχη πάσα στον μεγάλο χώρο του συμπαίκτη του, Καπετάνου και με δύο κινήσεις… σκακιού, φεύγοντας… σφαίρα πίσω από τη σέντρα, στέλνει την μπάλα από το… Αιγίνιο, στα δίχτυα του τερματοφύλακα Οκουκτσόγλου, της Καλλιθέας, στην εμφατική εκτός έδρας νίκη της ομάδας του (4-0), για το πρωτάθλημα της Β’ κατηγορίας της ΕΠΣ Πιερίας.

Νο 14 – Νίκος Μυστρίδης (Βατανιακός): Βατανιακός – Δίας Δίου 3-1 (18η αγωνιστική Α’ ΕΠΣ Πιερίας)

“Αυτός τώρα νομίζει ότι έβαλε το γκολ της χρονιάς… Ας μην ήταν ο αέρας! Ποιος είναι; O Χατζηπαναγής;” (σ.σ. Ναι, το ακούσαμε και σας το μεταφέρουμε αυτολεξεί…)

Νο 15 – Γιάννης Σκαμπαρδώνης (Αναγέννηση Σβορώνου): Αναγέννηση Σβορώνου – Κατερίνη FC 1-0 (14η αγωνιστική Γ’ ΕΠΣ Πιερίας)

Ο Ιωάννης Σκαμπαρδώνης, της Αναγέννησης Σβορώνου, πετυχαίνει το “Γκολ της χρονιάς” Νο15 στο Ερασιτεχνικό (Πιερίας), με… αεροπλανική εκτέλεση φάουλ, έξω από την περιοχή του Καπνίτση, της Κατερίνης FC, γκολ που πανηγύρισε δεόντως με όλο τον… Σβορώνο, δίνοντας τη νίκη στην ομάδα του (1-0), στο πρωτάθλημα της Γ’ κατηγορίας της ΕΠΣ Πιερίας. Ο τερματοφύλακας της Κατερίνης FC, μία μόλις αγωνιστική πριν, είχε βρεθεί στη θέση του τερματοφύλακα με την “Απόκρουση της χρονιάς” Νο3 στο Ερασιτεχνικό (Πιερίας), αλλά είπαμε… “Πρωτάθλημα σαν το Τοπικό (Πιερίας) κανένα…”

Νο 16 – Σωτήρης Ζιάκας (Αχιλλέας Νεοκαισάρειας): Αχιλλέας Νεοκαισάρειας – ΑΕ Περίστασης 2-0 (19η αγωνιστική Α’ ΕΠΣ Πιερίας)

O Σ. Ζιάκας, του Αχιλλέα Νεοκαισάρειας, πετυχαίνει το “Γκολ της χρονιάς” Νο16 στο Ερασιτεχνικό (Πιερίας) (1-0), με την πλάτη γυρισμένη στην εστία της Περίστασης, στον “νυν υπέρ πάντων” αγώνα για την παραμονή στην κατηγορία, γκολ που ενδέχεται να αποδειχθεί “χρυσό” για τη σωτηρία της ομάδας του, στο πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας της ΕΠΣ Πιερίας, με αντίπαλο τη συνδιεκδικήτρια της παραμονής, ΑΕ Περίστασης.

Νο 17 – Σάββας ΣΙδηρόπουλος (ΠΑΕ Ποντίων Κατερίνης 2012): ΠΑΕ Ποντίων Κατερίνης – Δίας Δίου 1-0 (1ος αγώνας προημιτελικής φάσης Κυπέλλου ΕΠΣ Πιερίας)

Ο ποδοσφαιριστής Σάββας Σιδηρόπουλος, των Ποντίων Κατερίνης, πετυχαίνει, μετά από περίτεχνη ατομική ενέργεια και ντρίπλα δύο αντιπάλων, το “Γκολ της Χρονιάς” No17 στο Ερασιτεχνικό (Πιερίας), στον πρώτο προημιτελικό του Κυπέλλου της ΕΠΣ Πιερίας, με αντίπαλο τον Δία Δίου (1-0), με το αριστερό παρακαλώ, έχοντας… προειδοποιήσει λίγα λεπτά νωρίτερα με αντίστοιχο σουτ, με το δεξί, αυτή τη φορά!

Νο 18 – Μίμης Μπενίσκος (Βατανιακός): Βατανιακός – ΠΑΕ Ποντίων Κατερίνης 2012 1-0 (20η αγωνιστική Α’ ΕΠΣ Πιερίας)

Ο… Μίμαρος Μπενίσκος, του Βατανιακού, δείχνει ότι ακόμη και.. out of date για τους ορκισμένους εχθρούς και αντιπάλους (σ.σ. έχει κλείσει τα 40 του χρόνια), κατέχει το know how του γκολ, σκοράροντας, με σπάνιο τρόπο, το “Γκολ της χρονιάς” Νο18 στο Ερασιτεχνικό (Πιερίας), στην αμφίρροπη viral αναμέτρηση (1-0) με την ομάδα των Ποντίων Κατερίνης

Νο 19 – Ζαχαρίας Δημητρουλόπουλος (ΓΑΣ Σβορώνου): ΓΑΣ Σβορώνου – Βατανιακός 2-0 (26η αγωνιστική Α’ ΕΠΣ Πιερίας)

O Ζαχαρίας Δημητρουλόπουλος, του ΓΑΣ Σβορώνου, πετυχαίνει το “Γκολ της χρονιάς” Νο19 στο Ερασιτεχνικό (Πιερίας) και δίνει τη… χαριστική βολή στον αντίπαλο της ομάδας του, Βατανιακό, σφραγίζοντας την κατάκτηση του πρωταθλήματος, χωρίς τη διεξαγωγή αγώνων μπαράζ (τελικό σκορ ΓΑΣ Σβορώνου-Βατανιακός 2-0).

Νο 20 – Χρήστος Βασιουρής (Ερμής Εξοχής): Ερμής Εξοχής – Απόλλων Ράχης 3-0 (3η αγωνιστική Play off ανόδου Β’ ΕΠΣ Πιερίας

Το… Νέο Πολυτεχνείο στην Πιερία θα γινόταν σίγουρα στην Εξοχή! Ποιος αγώνας Γ’ ερασιτεχνικής κατηγορίας στην Ελλάδα θα διεξαγόταν παρουσία της… μισής αστυνομικής δύναμης ενός νομού (σ.σ. εντός κι εκτός γηπέδου παρακαλώ), με 400 και πλέον οπαδούς των γηπεδούχων στην κερκίδα αλλά και φιλάθλους των φιλοξενούμενων, την ίδια στιγμή που τις δύο ομάδες (Απόλλωνα Ράχης και Ερμή Εξοχής) έχουν μάθει, δυστυχώς για τον λάθος λόγο και χωρίς να είναι στις προθέσεις κανενός, όλη η Ελλάδα, η Κύπρος και η… υφήλιος; (σ.σ. Ακόμα και από εφημερίδα της ομογένειας -Αμερική- μας τηλεφώνησαν για να διαπιστώσουν αν ο αγώνας έκρινε τη μοναδική ομάδα που θα ανέβαινε κατηγορία, παρακαλώ…) Ποιο είναι το συμπέρασμα; “Πρωτάθλημα σαν το Τοπικό (Πιερίας) κανένα…”

Εσείς ποιο από τα 20 γκολ ψηφίζετε ως “γκολ της χρονιας”;

Pin It on Pinterest

Shares
Share This