Επιλογή Σελίδας

Μια στιγμή ποδοσφαιρικής έμπνευσης του Μίμη Μπενίσκου ήταν αρκετή για να χαρίσει στον Βατανιακό μια δύσκολη νίκη απέναντι στην ΠΑΕ Ποντίων Κατερίνη, με την ομάδα του Βατάν να επικρατεί 1-0, στο πλαίσιο της 20ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α’ κατηγορίας της ΕΠΣ Πιερίας.

Οι Βατανιώτες παρέμειναν στο -8 από τον πρωτοπόρο ΓΑΣ Σβορώνου με 48 έναντι 56 βαθμών και εδραιώθηκαν στην 2η θέση του πίνακα αυξάνοντας τη διαφορά από τους Πόντιους που έμειναν 3οι με 43 βαθμούς.

Ήταν το 20′ της αναμέτρησης όταν ο Δημηνάς έκανε την ατομική ενέργεια από δεξιά και αφού απέφυγε δύο αντιπάλους έκανε συρτή πάσα για τον Μπενίσκο που με τακουνάκι από τη γραμμή της μικρής περιοχής έστειλε τη μπάλα στην αριστερή γωνία του Μελικιάν, ο οποίος παρά την προσπάθειά του δε μπόρεσε να αποσωβήσει το 1-0.

Η ομάδα του Γιώργου Ποτουρίδη διαφύλαξε το προβάδισμα μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του Διακουμάκου και κατέκτησε την πολύτιμη νίκη που την κρατάει στη διεκδίκηση του πρωταθλήματος.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Διακουμάκος με βοηθούς τους Κουτσικανίδη και Τραούδα.

Οι συνθέσεις των ομάδων
Βατανιακός: Κούζας, Σαμανίδης, Δερμίσης, Λιόλιος, Μυστρίδης Ρ., Δημηνάς, Μυστρίδης Ν. (88′ Παλαιολόγου), Τσιώμης, Μπενίσκος (35′ Κατσάρας), Λαζαρίδης, Μιχηαλίδης (60′ Νταμπαλάκης).

ΠΑΕ Ποντίων Κατερίνης: Μελικιάν, Μάλα (82′ Τουλίκας), Κυλώνης, Ίτσιος, Σιδηρόπουλος, Μυρωτής, Κατσιούλης, Παντζιάλας, Γιώτσας, Σκαμπαρδώνης (75′ Κουσουρής), Μιχαηλίδης.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This