Επιλογή Σελίδας

Με 4-2 επικράτησε ο Ατρόμητος Κατερίνης Β’ της Ακαδημίας του Βατανιακού, για την 7η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Γ’ κατηγορίας της ΕΠΣ Πιερίας, “γκρεμίζοντάς” την από την κορυφή της βαθμολογίας.

Ο Ατρόμητος έφτασε τους 10 βαθμούς όσους έχουν Κατερίνη FC, ΠΑΟ Κάτω Μηλιάς και Κεραυνός Μακρυγιάλου που βρίσκονται στην 4η-7η θέση.

Όσον για την ομάδα του Βατάν, ισοβαθμεί πλέον στη 2η θέση με τον Ερμή Εξοχής, με τις δύο ομάδες να έχουν από 18 βαθμούς έναντι 19 του πρωτοπόρου Απόλλωνα Ράχης.

Οι γηπεδούχοι έπαιξαν άριστα το παιχνίδι των αντεπιθέσεων απέναντι στους μέχρι σήμερα πρωτοπόρους και άνοιξαν το σκορ με γκολ του Πατσιοδήμου στο 35′, με το 1-0 να είναι και αποτέλεσμα ημιχρόνου.

Στο 55′ ο Κατσαμάγκας έκανε το 2-0 για την ομάδα του Μυλαύλακου.

Ο Πατσιοδήμος στο 62′ με το δεύτερο προσωπικό του γκολ ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-0.

Οι παίκτες του Βατανιακού αντέδρασαν και μείωσαν με τον Ανανιάδη σε 3-1 στο 70′.

Ο Μυρτολλάρι στο 77′ μείωσε σε 3-2 για τον Βατανιακό, δίνοντας ελπίδες στους φιλοξενούμενους για… επιστροφή στο παιχνίδι.

Όμως, ο Ζαζόπουλος στο 80′ έκανε το 4-2, “σφραγίζοντας” τη νίκη για την ομάδα του Ατρομήτου.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Διακουμάκος με βοηθούς τους Κουτσικανίδη και Χατζηγιάννη.

Οι συνθέσεις των ομάδων
Ατρόμητος Κατερίνης Β’ (Στέφανος Ταβουκτσής): Γκούτζας, Σταμκόπουλος, Πανανός, Ιωαννίδης, Παπαδόπουλος, Ξανθόπουλος, Χέρας (65′ Καρκάλης), Πατρής (65′ Ζαζόπουλος), Κατσαμάγκας (58′ Αμβροσιάδης), Πατσιοδήμος (88′ Τσιμόπουλος), Ελεζάι (88′ Τασιάς).

Ακαδημία Βατανιακός 1978 (Γιώργος Ποτουρίδης): Κωνσταντινίδης, Μυρτολλάρι, Ανανιάδης, Χαντζαρίδης, Παλέγδας, Καρυώτης (46′ Χατζηιωαννίδης), Γκούμας (80′ Μελέτης), Τσενεκίδης (46′ Φωτιάδης), Δημητρίου, Γκιόκα, Αποστολίδης.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This