Επιλογή Σελίδας

Σε ένα παιχνίδι με έντονες συγκινήσεις Γεωργάκης Ολύμπιος Λόφου και Αιγινιακός αναδείχθηκαν ισόπαλοι 1-1, στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Β’ κατηγορίας της ΕΠΣ Πιερίας.

Η ομάδα του Αιγινίου κρατούσε τη νίκη μέχρι το 90′ χάρη σε γκολ του Φιρινίδη στο 63′ ο οποίος έκλεψε τη μπάλα και με πλασέ νίκησε τον Α. Μπαλαούρας κάνοντας το 0-1.

Στο 90′, όμως, ο Ευαγγελόπουλος με απευθείας εκτέλεση φάουλ από αρκετά μακριά νίκησε τον Γιαγκίδη, χαρίζοντας τον βαθμό της ισοπαλίας στον Γεωργάκη Ολύμπιο.

Έτσι, ο Αιγινιακός έχασε έδαφος στη βαθμολογίας μένοντας στο -3 από τον δεύτερο Καλλιθεακό και στο -4 από την πρωτοπόρο Ελπίδα Ανδρομάχης (είχε ρεπό).

Οι Λοφίτες παρέμειναν στην 5η θέση έχοντας πλέον 19 βαθμούς έναντι 20 της Πίνδου Άνω Αγιάννη που έχει έναν αγώνα λιγότερο.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Διακουμάκος με βοηθούς τους Καλορογιάννη και Σκούμπα.

Οι συνθέσεις των ομάδων
Γεωργάκης Ολύμπιος Λόφου: Μπαλαούρας Α., Πανωλής, Μπαλαούρας Α., Δασκαλάρας, Μπαλαούρας Ε. (85′ Καρτσαμπάς), Μέλλιος, Μπακούρας, Ευαγγελόπουλος, Ίτσιος (79′ Νούλας), Ναλμπαντίδης, Κώστας.

Αιγινιακός: Γιαγκίδης, Κακατάτσιος, Παππάς, Δαραής (87′ Τσερόλας), Λαναράς (81′ Τασιώνας), Καπετάνος, Φιρινίδης (63′ Μιχαηλίδης), Τσολακίδης, Κιρκιλιανίδης, Ορφανίδης, Μπουντάνι.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This