Επιλογή Σελίδας

Παρότι ο Άρης Κοκκινοπλιτών προηγήθηκε 0-1 στο “Λ. Ξανθόπουλος”, ο Σβορώνος “γύρισε” το παιχνίδι, φτάνοντας στην επικράτηση με 3-1, στην κυριακάτικη αναμέτρηση που έκλεισε την αυλαία της 2ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α’ κατηγορίας της ΕΠΣ Πιερίας.

Έτσι, οι Σβορωνιώτες έκαναν το δύο στα δύο ενώ ο Άρης είναι ακόμη χωρίς βαθμό.

Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ στο 17′ με ασύλληπτο μακρινό σουτ του Ευαγγελόπουλου.

Η αντίδραση του ΓΑΣ ήταν άμεση με τον Κυπαρίσση να ισοφαρίζει με κεφαλιά στο 20′ έπειτα από σέντρα του Μακράκη από αριστερά.

Μέσα σε πέντε λεπτά η ομάδα του Γιάννη Κωνσταντινίδη πήρε προβάδισμα δύο τερμάτων.

Αρχικά ο Κωτσιόπουλος έκανε το 2-1 στο 35′ με κοντινή κεφαλιά έπειτα από εκτέλεση κόρνερ του Κυρτέγου, κεφαλιά του Κυπαρίσση και προσωρινή απόκρουση του Τσιλεγκερίδη.

Το τελικό 3-1 διαμόρφωσε ο Κυρτέγος στο 39′ με σουτ μέσα από την περιοχή, εκμεταλλευόμενος πάσα του Ζώβληκα στον Ν. Βούλγαρη και συρτή σέντρα του τελευταίου από δεξιά.

Στο β’ μέρος, οι γηπεδούχοι διαχειρίστηκαν το προβάδισμα, έχοντας την κατοχή και τον έλεγχο του αγώνα μέχρι το τελικό σφύριγμα.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Μέγας με βοηθούς τους Κουτσικανίδη και Μαυρογιώργη.

Οι συνθέσεις των ομάδων
ΓΑΣ Σβορώνου (Γιάννης Κωνσταντινίδης):Αδάμος, Βούλγαρης Ν., Χατζηθεοδωρίδης, Τροΐρης, Κωτσιόπουλος, Δημητρουλόπουλος, Σαρρής (46′ Γκαράτζιας), Ζώβληκας (84′ Τσόνι), Κυπαρίσσης (75′ Τριανταφύλλου), Κυρτέγος, Μακράκης.

Άρης Κοκκινοπλιτών (Γιώργος Σκέντος): Τσιλεγκερίδης, Δήμος, Μουρατίδης, Σκαμπαρδώνης, Παπαγιαννόπουλος, Μπιτσάνης, Μπαλαούρας (46′ Δημητριάδης), Γιώτσας, Σαββίδης, Ευαγγελόπουλος, Ndiaye (87′ Τριανταφύλλου).

Pin It on Pinterest

Shares
Share This