Επιλογή Σελίδας

“Αγκαλιά” με την άνοδο στη Β’ κατηγορία της ΕΠΣ Πιερίας βρίσκεται ο Ερμής Εξοχής που για την 3η αγωνιστική των μπαράζ κέρδισε με 3-0 τον πρωτοπόρο Απόλλωνα Ράχης και διατηρήθηκε στο +4 από τον 4ο Ατρόμητο Κατερίνης Β’.

Η ομάδα της Εξοχής έφτασε τους 57 βαθμούς έναντι 53 του Ατρομήτου και στα δύο εναπομείναντα παιχνίδια της αρκεί μια νίκη ή δυο ισοπαλίες προκειμένου να “σφραγίσει” και μαθηματικά το “εισιτήριο” του προβιβασμού.

Ο Απόλλων Ράχης μετά τα σημερινά αποτελέσματα είδε τη διαφορά από την δεύτερη Ακαδημία Βατανιακός να μειώνεται σε 3 βαθμούς (63-60) και πρέπει να κερδίσει ένα από τα δύο εναπομείναντα παιχνίδια για να πανηγυρίσει τον τίτλο του πρωταθλητή.

Το 1-0 για τους γηπεδούχους έγινε στο 38′ από τον Σ. Σαρηγιαννίδη.

Πολύ γρήγορα, ο Ερμής έφτασε και σε δεύτερο γκολ, με τον Χ. Βασιουρή να “γράφει” στο 40′ το 2-0, το οποίο ήταν και σκορ ημιχρόνου.

Το “τρίποντο” για την ομάδα του Ερμή “σφράγισε” στο 70′ ο Π. Μπαμπατζιάνης.

Διαιτητής του αγώνα ο Πολυχρόνης με βοηθούς τους Βρούζο και Μηνούδη.

Οι συνθέσεις των ομάδων
Ερμής Εξοχής: Δεληγιαννίδης Α., Σόβα, Σαββίδης Χ., Γαλάνης (87′ Παπαζιός), Βασιουρής, Ζαμαντζάς, Σαββίδης Κ., Μπατζώνης (87′ Χύσα), Μπαμπατζιάνης (80′ Χωλίδης), Σαρηγιαννίδης Σ., Εγγλέζος (71′ Δεληγιαννίδης Κ.).

Απόλλων Ράχης: Θωμόπουλος, Βαϊτσόπουλος (43′ Τριανταφύλλου), Κατσαμάγκας Κ., Στεφανίδης (46′ Κατσαμάγκας Χ.), Αβριωνίδης, Μπουρονίκος, Κατσαντώνης, Τριανταφύλλου, Βελέντζας Χ., Καρακούσης Π., Κατής Ι. (77′ Βελέντζας Γ.).

Pin It on Pinterest

Shares
Share This