Επιλογή Σελίδας

Στο “κυνήγι” του πρωτοπόρου ΓΑΣ Σβορώνου παραμένει ο Βατανιακός που κέρδισε με 3-1 τον Δία Δίου, στην αναμέτρηση που διεξήχθη στο γήπεδο του Βατάν, για τη 18η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α’ κατηγορίας της ΕΠΣ Πιερίας.

Η ομάδα του Γιώργου Ποτουρίδη παρέμεινε στο -10 από τους Σβορωνιώτες με 42 έναντι 52 βαθμών, ισόβαθμη με την ΠΑΕ Ποντίων Κατερίνης που επίσης κέρδισε.

Ο Δίας παρέμεινε στην 4η θέση του πίνακα με 34 βαθμούς, είδε όμως τη διαφορά από 25η Μαρτίου και Ατρόμητο Κατερίνης να μειώνεται στους 2 βαθμούς.

Το σκορ για τους Βατανιώτες άνοιξε μόλις στο 3′ ο Ν. Μυστρίδης με απευθείας εκτέλεση κόρνερ, από δεξιά όπως έκανε επίθεση η γηπεδούχος ομάδα, με τη μπάλα να καταλήγει, και με τη βοήθεια του ανέμου στα δίχτυα του Παπανικολάου.

Το 1-0 ήταν και αποτέλεσμα ημιχρόνου, με τον Βατανιακό να ζευγαρώνει τα τέρματά του με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Λιόλιου στο 54′.

Στο 80′ ο Λιόλιος ευστόχησε και σε δεύτερο πέναλτι, διαμορφώνοντας το 3-0.

Στο 90′ ο Λιόλιος βρήκε ξανά δίχτυα, όμως αυτή τη φορά ήταν της ομάδας του, διαμορφώνοντας έτσι με κεφαλιά το τελικό 3-1.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Αν. Ασλανίδης με βοηθούς τον Κουτσικανίδη και τη Φωτιάδου.

Οι συνθέσεις των ομάδων
Βατανιακός (Γιώργος Ποτουρίδης): Κούζας, Σαμανίδης, Δερμίσης, Λιόλιος, Μυστρίδης Ρ., Δημηνάς, Μυστρίδης Ν. (70′ Αδαμόπουλος), Τσιώμης, Μπενίσκος (81′ Τσικαδέρης), Λαζαρίδης, Μιχαηλίδης.

Δίας Δίου (Παναγιώτης Σαρπότας): Παπανικολάου (85′ Καραΐσκος), Λαζαρίδης, Ευαγγελόπουλος, Αλεξανδρίδης (72′ Μότσιας), Καλουσίδης (81′ Καραθάνος Ν.), Πεΐδης, Καραμήτρος, Καραθάνος Χ., Κυπαρίσσης, Παγωνίδης (81′ Ζαβαντίας), Μανίκας (81′ Αράπης).

Pin It on Pinterest

Shares
Share This