Επιλογή Σελίδας



Μπάλα δεν βλέπουμε (προς το παρόν), αλλά μπάλα πάντα αγαπάμε. Μέσα από αυτήν την στήλη θα δούμε τις καλύτερες ενδεκάδες των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων για την σεζόν 2019/20, αναμένοντας την επανεκκίνησή τους.

Θα ξεκινήσουμε με την κορυφαία ενδεκάδα της σεζόν, η οποία αφορά το σύνολο της αγωνιστικής περιόδου η οποία διακόπηκε βίαια και ξαφνικά λόγω της πανδημίας του κορονοϊού, με τους συντάκτες του Κατερίνη Sport να προτείνουν, ο καθένας με βάση τη δική του οπτική γωνία, την σύνθεση την οποία θα επέλεγαν θα κατεβάσουν τη δική τους ομάδα στο γρασίδι.

Στη θέση του τερματοφύλακα είχαμε μάχη στήθος με στήθος ανάμεσα στοn Alisson και τον Jan Oblak, με τον Σλοβένο να επικρατεί στο νήμα.

Στην άμυνα οι Trent Alexander Arnold και Virgil van Dijk έτυχαν καθολικής αποδοχής, με έναν ακόμη Red, τον Andrew Robertson να ακολουθεί όντας μέλος τριών εκ των ενδεκάδων.

Στη μεσαία γραμμή ο N’Golo Kanté της Chelsea, παρά το γεγονός ότι έχασε δεκατέσσερις αγώνες της ομάδας του, λόγω τραυματισμού, αποτέλεσε επιλογή και των έξι συντακτών μας.

Τέλος, στην επίθεση ο Kylian Mbappé της Paris Saint Germain ήταν η κυρίαρχη επιλογή, καθώς προτιμήθηκε από τέσσερις συντάκτες.

Δείτε παρακάτω τις ενδεκάδες που διάλεξε ο καθένας μας και ψηφίστε ποια προτιμάτε!

Savvas Engonidis

Anna Nousi

Louis Campora

Kostas Papageorgiou

Nick Panagiotopoulos

Dimitris Pappas

Pin It on Pinterest

Shares
Share This