Επιλογή Σελίδας

Μεγάλης βαθμολογικής σημασίας νίκη πέτυχε ο Εδεσσαικός, επικρατώντας στο γήπεδο του Ριζαρίου με σκορ 2-1 του Κεραυνού Αγγελοχωρίου.
Το παιχνίδι ήταν καλό και δυνατό με τους γηπεδούχους που καίγονταν για βαθμούς, να είναι πιό αποφασιστικοί και να φτάνουν στην νίκη, καθώς ήταν καλύτεροι στο πρώτο ημίχρονο και κατάφεραν να πάρουν προβάδισμα δύο τερμάτων με τους Τάσο Ιωάννου στο 17’ και Γρηγόρη Κυζιρίδη στο 42’ με πέναλτι.
Από εκεί και πέρα στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι προ του φάσματος της ήττας αντεπιτέθηκαν και ήταν καλύτεροι δημιούργησαν κάποιες δύσκολες καταστάσεις στα καρέ των γηπεδούχων, αλλά το μόνο που κατάφεραν ήταν να μειώσουν το σκορ στο 84’ με πέναλτι του Δημήτρη Θεοδωρίδη και παρότι απείλησαν στο υπόλοιπο χρονικό διαστημα με την ισοφάριση, οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που πανηγύρισαν την μεγάλη νίκη, μια νίκη που τους φέρνει πιό κοντά στην παραμονή.
Διαιτητές ήταν οι κ.κ Ασβεστόπουλος, Μαυρίδης, Κονισπολιάτης (Κιλκίς).
Συνθέσεις:
Εδεσσαϊκός (Αλέξανδρος Κούρτογλου): Ηλιόπουλος, Καραγιάννης, Μωυσίδης, (λ.τ 25’ Λυρτζής), Μαγγίζης, Πρέτσι, Κεσίδης, Ξανθόπουλος, Σούκιας,  (60’ Μαντώς), Ιωάννου, Κυζιρίδης, Μεληκιώτης, (75’ Αναστασιάδης).
Κεραυνός (Κώστας Γαλτσίδης): Σοιλεμέζογλου, Σολομωνίδης, (46’ Μολά) Φροσύνης, Νικολαίδης, Πολυζάς, (81’ Δαβής), Ιωσηφίδης, Νικολίτσας Γ., Πορτοκαλάς, (46’ Κιλιντάρης) Μουράτι, Θεοδωρίδης, Κατσιάκης, (86’ Μουρατίδης).

Πηγή: aridaia365

Pin It on Pinterest

Shares
Share This