Επιλογή Σελίδας


Την Κυριακή 08 Μαΐου 2022 και ώρα 10:00΄π.μ. θα πραγματοποιηθεί η Τακτική Γενική Συνέλευση της Ε.Σ.ΠΕ.Μ. στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Πέλλας (Χατζηδημητρίου & Εθν. Αντίστασης) Δημαρχείο – ισόγειο, στα Γιαννιτσά.

Η απόφαση των σωματείων για τον ορισμό του αντιπροσώπου του και του αναπληρωτή του, γνωστοποιείται στο Δ.Σ. της ΕΣΠΕΜ δέκα (10) τουλάχιστον ημέρες προ της Γενικής Συνελεύσεως, μέσω e-mail στο info@espem.gr δηλαδή έως και 28 Απριλίου 2022.

Διευκρινίζεται ότι οι εκπροσωπήσεις που είχαν αποσταλεί σε προηγούμενες Γενικές Συνελεύσεις, δεν ισχύουν και θα πρέπει όλα τα σωματεία να αποστείλουν εκ νέου, σύμφωνα με το απόσπασμα πρακτικού που σας έχουμε ήδη στείλει.  

Οριστικοποιήθηκε, μετά τον έλεγχο όλων των προβλεπόμενων δικαιολογητικών, ο κατάλογος των Αντιπροσώπων των Σωματείων με δικαίωμα συμμετοχής στην Γενική Συνέλευση της Ένωσης Σωματείων Πετοσφαίρισης Μακεδονίας, την Κυριακή 23 Μαΐου 2021.

Επικυρωμένος Κατάλογος από την Γ.Γ.Α. των Σωματείων- Μελών της Ε.Σ.ΠΕ.Μ. με δικαίωμα συμμετοχής και ψήφου στη Γενική Συνέλευση. ΕΔΩ.

Εγκύκλιος Γενικής Συνέλευσης .ΕΔΩ.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This