Επιλογή Σελίδας

Του Νικήτα Καβουκλή

H Konami ανακοίνωσε ότι το eFootball ξεπέρασε τα 750 εκ. downloads και πρόκειται να το γιορτάσει. Το προηγούμενο επίτευγμα ήταν τα 700 εκ. downloads σε όλες τις πλατφόρμες, κάτι που πραγματοποιήθηκε στις αρχές του 2024. Η εταιρεία θα το γιορτάσει με ένα campaign τριών εβδομάδων εντός του παιχνιδιού, με ποδοσφαιρικά events, αντικείμενα και βραβεία.

Μεταξύ άλλων, επιστρέφουν οι τρεις κάρτες Epic Lionel Messi, ετην κάθε μία να είναι αφιερωμένη σε κάποια από τις μεγάλες εμφανίσεις του Αργεντινού όλα τα χρόνια της καριέρας του.

Από τις 25 Απριλίου έως τις 16 Μαΐου, η Konami θα προσφέρει ως δώρο σε όσους κάνουν log in 70 eFootball coins, επτά position training programs και επτά seven skill training programs. Στο πλαίσιο αυτό θα λάβουν και μια κάρτα Barcelona Highlight Lewandowski.

Ως τις 2 Μαιου θα υπάρχει μια λίστα με special Highlight cards της Inter Milan, με μία εξ’ αυτών να περιλαμβάνεται στα δώρα του log in.

Ολοκληρώνοντας τα Campaign Achievements,οι παίκτες θα έχουν τη δυνατότητα να κερδίσουν έως 360.000 GP, 250 eFootball coins, 102,000 Exp, πέντε skill programs και τρία Highlight: European Clubs Chance Deals.

Τέλος, ως τις 6 Ιουνίου τα eFootball coins θα διατίθενται με έκπτωση 50% στην τιμή των Value και Premium Match Passes.

Πηγή: Enternity

Pin It on Pinterest

Shares
Share This