Επιλογή Σελίδας

Κοντά στην κατάκτηση της ανόδου στη Γ’ Εθνική κατηγορία είναι ο Μέγας Αλέξανδρος Αγ. Μαρίνας, μετά τη νίκη του με 2-0 επί της Αναγέννησης Επανομής, για την 5η αγωνιστική των μπαράζ.

Η ομάδα του Χρήστου Ζαρογιάννη, παίζοντας με πάθος και ψυχή, κατέβαλε την σθεναρή αντίσταση της ομάδας της Θεσσαλονίκης και πλέον με νίκη την τελευταία αγωνιστική στο Αμύνταιο (ακολουθεί το ρεπό της), πανηγυρίζει οριστικά την άνοδό της στην Τρίτη κατηγορία του Ελληνικού ποδοσφαίρου!

Ο ΑΓΩΝΑΣ  

Οι Ημαθιώτες μπήκαν δυνατά στο ματς και λίγο πριν την συμπλήρωση του 20λέπτου προηγήθηκαν στο σκορ, με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Χατζόπουλου.

Οι φιλοξενούμενοι ισορρόπησαν στην συνέχεια, χωρίς ωστόσο να απειλήσουν ιδιαίτερα, με εξαίρεση μια φάση στο 33’ που έσωσε ο Μυλωνάς.

Στο τελευταίο δεκάλεπτο του πρώτου μέρους οι γηπεδούχοι ανέκτησαν και πάλι την πρωτοβουλία, χάνοντας δύο καλές ευκαιρίες.

Στην επανάληψη η ομάδα της Επανομής μπήκε καλύτερα και πίεσε για την ισοφάριση, χάνοντας 2-3 καλές ευκαιρίες για γκολ.

Οι παίκτες της Αγ. Μαρίνας όμως μετά το 75’ ισορρόπησαν τον ρυθμό, βγήκαν από την περιοχή τους και απείλησαν σε δύο περιπτώσεις την αντίπαλη εστία, χωρίς να καταφέρουν να την παραβιάσουν.

Στα τελευταία λεπτά οι φιλοξενούμενοι τα έπαιξαν όλα για όλα ώστε να φτάσουν στην ισοφάριση, ωστόσο αυτοί που πέτυχαν το γκολ ήταν οι Ημαθιώτες, οι οποίοι με «δράστη» τον Δημητρούση «σφράγισαν» την πολύτιμη νίκη τους!  

ΦΑΣΕΙΣ – ΓΚΟΛ

10’ Δυνατό σουτ του Κουτσούκη αρκετά έξω από την περιοχή, η μπάλα λίγο πάνω από τα δοκάρια.

19’ Απευθείας εκτέλεση φάουλ του Χατζόπουλου, η μπάλα βρήκε πρώτα στο οριζόντιο δοκάρι, μετά στην πλάτη του Μπούκα και στη συνέχεια κατέληξε στα δίχτυα του, για το 1-0!

21’ Ωραία σέντρα του Κουτσούκη από αριστερά, ο Κίτσα Γκρεστ δεν πρόλαβε με προβολή να βρει τη μπάλα και να την στείλει στα δίχτυα.

33’ Μετά από σέντρα ο Χρ. Μπαλασάς έπιασε την κεφαλιά από καλή θέση αλλά ο Μυλωνάς είπε «όχι»!

40’ Σέντρα – σουτ του Δημητρούση από δεξιά, η μπάλα πέρασε λίγο πάνω από τα δοκάρια.

41’ Ωραίο σουτ στην κίνηση από τον Κουτσούκη, η μπάλα λίγο άουτ.

53’ Ο Τζημογιάννης με ριψοκίνδυνη κεφαλιά-απόκρουση, έστειλε τη μπάλα κόρνερ, λίγο δίπλα από το αριστερό δοκάρι του Μυλωνά.

65’ Λάθος διώξιμο του Μυλωνά, η μπάλα κατέληξε στον Δούμα που σούταρε ανενόχλητος αλλά έστειλε τη μπάλα λίγο άουτ.

70’ Ο Πανυτσίδης πήρε την κοντινή κεφαλιά μετά από εκτέλεση κόρνερ, όμως η μπάλα έφυγε λίγο πάνω από τα δοκάρια της εστίας της Αγ. Μαρίνας!

74’ Δυνατό διαγώνιο σουτ του Μπουλάρι εκτός περιοχής, η μπάλα έφυγε λίγο δίπλα από την αριστερή συμβολή των δοκών της εστίας των φιλοξενούμενων.

78’ Φάουλ του Αργυρόπουλου από δεξιά, ο Νιογκάνα Σο έπιασε την κεφαλιά από καλή θέση αλλά δεν ανησύχησε ιδιαίτερα τον Μπούκα.

80’ Εντυπωσιακή προσπάθεια του Λέκκα που μπήκε από αριστερά και σούταρε, αλλά ο Μπούκας έδιωξε σωτήρια σε κόρνερ!

85’ Καλοχτυπημένο φάουλ του Κ. Μπαλασά, η μπάλα πάνω από τα δοκάρια του Μυλωνά.

89’ Γέμισμα του Κ. Μπαλασά, κεφαλιά του Παπαζαχαρία από την «καρδιά» της άμυνας του Μέγα, όμως ο Μυλωνάς έδιωξε εντυπωσιακά σε κόρνερ!

90’+ Ο Δημητρούσης εκμεταλλεύτηκε κακό διώξιμο αμυντικού της Επανομής και με ωραίο σουτ από το ύψος της περιοχής έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα, γράφοντας το 2-0!

90’+ Κεφαλιά του Δούμα από καλή θέση έφυγε άουτ.

ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Αντωνίου από την Λάρισα, με βοηθούς τους συντοπίτες του, Παπαγεωργίου και Κοτούμπα.

Μ. ΑΛΕΞ. ΑΓ. ΜΑΡΙΝΑΣ (Χρ. Ζαρογιάννης): Μυλωνάς, Τζημογιάννης, Ράδης, Κουτσούκης, Πίτος, Δημητρούσης (90’+ Λουτζιανιώτης), Νιογκάνα Σο, Μπρέγκου, Μπουλάρι (90’+ Λίβας), Χατζόπουλος (74’ Αργυρόπουλος), Κίτσα Γκρεστ (64’ Λέκκα).

ΑΝΑΓ. ΕΠΑΝΟΜΗΣ (Γ. Μπαλασάς): Μπούκας, Μπουλγκουρίδης (84’ Τασιώνας), Νταντάμης, Παπαζαχαρίας, Δούμας, Τσιαπανίδης, Αντωνιάδης, Πανυτσίδης, Μπαλασάς Κ., Μπαλασάς Χ. (64’ Χαραλαμπίδης), Στασινόπουλος (55’ Ζορπίδης).

Πηγή: Kerkidasport

Pin It on Pinterest

Shares
Share This