Επιλογή Σελίδας

Ασταμάτητος ο Βατανιακός, οδεύει προς τη Γ’ Εθνική, κερδίζοντας με 2-0 εκτός έδρας την ουραγού του 2ου ομίλου των μπαράζ, Μαύρη Θύελλα Λυκοστόμου και παρέμεινε στην κορυφή της βαθμολογίας.

Η ομάδα του Γιώργου Ποτουρίδη έκανε το τρία στα τρία και με 9 βαθμούς “οδηγεί” την “κούρσα”, ισοβαθμώντας με την Αναγέννηση Επανομής που όμως δεν έχει κάνει το ρεπό της ενώ το ίδιο ισχύει και με τους Μεγάλο Αλέξανδρο Αγίας Μαρίνας (7 βαθμοί) και Αετό Βαρβάρας (6 βαθμοί).

Τον… δρόμο της νίκης για τους Βατανιώτες άνοιξε ο Παρδάλης στο 40′ με το 0-1 να είναι και σκορ ημιχρόνου.

Το 0-2 διαμόρφωσε στο 62′ ο Παντζιάλας με το σκορ να μην αλλάζει μέχρι το φινάλε.

Την ερχόμενη Τετάρτη η ομάδα της Κατερίνης αγωνίζεται εκτός έδρας με τον Απόλλωνα Ευρωπού που είναι στην 5η θέση με 1 βαθμό.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Ασβεστόπουλος με βοηθούς τους Μαυρίδη και Κονισπολιάτη της ΕΠΣ Κιλκίς.

Κίτρινες κάρτες είδαν οι Αθανασιάδης (12′), Άτζος (68′) και Παπαδημητρίου (90’+5′) της Μαύρης Θύελλας Λυκοστόμου και οι Τσιώμης (45′), Φιρινίδης (67′) και Ανανιάδης (83′) του Βατανιακού.

Οι συνθέσεις των ομάδων
Μαύρη Θύελλα Λυκοστόμου (Μιχάλης Μαυρίδης): Καραγιαννίδης, Σαμαράς (46′ Βασιλόπουλος), Μονογενίδης (56′ Κιλικλής), Αθανασιάδης (67′ Γεωργιάδης), Παπαδημητρίου, Οξύζογλου (56′ Ελευθεριάδης Θ.), Τσόρμπας Δημητριάδη, Αταλασίδης, Μιχαηλίδης, Παπασυμεών (61′ Άτζος), Ελευθεριάδης Γ..
Στον πάγκο: Πουσίνης, Χατζηλαμπρινός, Νάνος.

Βατανιακός (Γιώργος Ποτουρίδης): Φιρινίδης, Σαμανίδης, Δερμίσης, Παντζιάλας, Λιόλιος, Οικονόμου, Παπαδόπουλος (87′ Τσικαδέρης), Ανανιάδης, Παρδάλης (87′ Πολυχρονιάδης), Τσιώμης (78′ Αδαμόπουλος), Καραμανώλας (72′ Καλαϊτζίδης).
Στον πάγκο: Ευθυμιάδης, Μητράκας, Δαδάκος, Δελαβερίδης, Κολαξίδης.

Μπορεί να είναι εικόνα 2 άτομα

Pin It on Pinterest

Shares
Share This