Επιλογή Σελίδας

Δεύτερη νίκη για τον Ολυμπιακό, που επικράτησε 12-10 του ΝΟ Βουλιαγμένης στον αγώνα του Δ’ ομίλου (Ρώμη) στη Β’ προκριματική φάση του Τσάμπιονς Λιγκ Γυναικών. Ο πρωταθλητής Ευρώπης προκρίθηκε στην οκτάδα του θεσμού, όπως και η γηπεδούχος Ρόμα και ο αυριανός (11/12) μεταξύ τους αγώνας θα κρίνει τη πρώτη θέση.

Οι πρωταθλήτριες Ευρώπης είχαν σταθερά από το ξεκίνημα το προβάδισμα στο…γαλανόλευκο παιχνίδι του ομίλου. Μετά το ισόπαλο 3-3 του πρώτου οκτάλεπτου, ο Ολυμπιακός ανέβασε την απόδοσή του και με επί μέρους 4-0 προηγήθηκε 7-3. Ο ΝΟ Βουλιαγμένης, μείωσε όμως στα δυο γκολ (8-6, 9-7) και για πρώτη φορά στο ένα (7:20 από τη λήξη με την Ελένη Ελληνιάδη) δίνοντας άλλη εικόνα στον αγώνα. Η Νικόλ Ελευθεριάδου, με τέρμα στον παίκτη παραπάνω (2:24) έδωσε και πάλι αέρα δυο γκολ στην ομάδα της. Είχαν μεσολαβήσει αποβολές των Καλογεροπούλου, Ελληνιάδη, Ξενάκη και Γιαννοπούλου. Ο Ολυμπιακός εκμεταλλεύτηκε μια ακόμα φάση με παίκτη παραπάνω (αποβολή της Ελληνιάδη), η Κίρα Κρίστμας σημείωσε το πέμπτο προσωπικό της τέρμα, έγινε το 12-9 στο 1:02 από τη λήξη και ουσιαστικά «κλείδωσε» τη νίκη για την ομάδα της. Η Αθηνά Γιαννοπούλου με πέναλτι διαμόρφωσε το τελικό σκορ.

Νωρίτερα: Ρόμα (Ιταλία)-Ντε Ζάαν (Ολλανδία) 13-6.

Διαιτητές: Βαρκόνι (Ουγγαρία), Ράκοβιτς (Σερβία)

Οκτάλεπτα: 3-3, 0-4, 5-3, 2-2

ΝΟ Βουλιαγμένης (Κική Λιώση): Κοτσιώνη, Καΐάφα, Καλογεροπούλου, Ελληνιάδη 4, Γιαννοπούλου 4, Ριτζ 2, Μαρκατσέλη, Κρασσά, Στρατηδάκη, Ανδρεάδη, Μιμίδη, Αγγελίδη, Σακάλογλου.

Ολυμπιακός (Αλεξάνταρ Τσίριτς): Διαμαντοπούλου, Ελευθερία Πλευρίτου 1, Χυδηριώτη 1, Ελευθεριάδου 2, Τριχά, Ξενάκη, Σιούτη, Μαργαρίτα Πλευρίτου 2, Τορνάρου, Σάντα, Κρίστμας 5, Μυριοκεφαλιτάκη 1, Σταματοπούλου.

Αύριο (11/12)
10:30 ΝΟ Βουλιαγμένης – Ντε Ζάαν

12:30 Ρόμα – Ολυμπιακός


Pin It on Pinterest

Shares
Share This