Επιλογή Σελίδας

Αν μπαίνουν τέτοια γκολ στα φιλικά παιχνίδια, στα επίσημα τι θα γίνει;
Οκτώ χρόνια, πάντως, πέρασαν από την προηγούμενη παρουσία του ιστορικού Παύλου Μελά Κονταριώτισσας στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο της Πιερίας (σ.σ. Welcome back, guys!) και την αντίστοιχη δική μας (σ.σ. για να ευλογήσουμε και τα “γένια” μας) οπτικοακουστική καταγραφή, εν είδει ντοκουμέντου, τρόπον τινά, viral φυσικά!
Απολαύστε, γυρνώντας τη μηχανή του χρόνου οκτώ χρόνια πίσω, τα παιχνίδια των γηπεδούχων με τον Πιερικό Αστέρα Κάτω Αγιάννη (https://www.youtube.com/watch?v=CHdbt0-23Jk) και την Αναγέννηση Σβορώνου (https://www.youtube.com/watch?v=HYT-EnAFq3Y) αντίστοιχα, με πάνω από 5000 προβολές συνολικά!
‘Αραγε, υπάρχουν ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων που παίζουν ακόμη σήμερα;
Τα γκολ των νικητών σημείωσαν οι: Φωτιάδης (2) και Παρασίδης, ενώ για τους φιλοξενούμενους σκόραραν οι Τζήκας και Σαφέτης.

Εxtra tip: Με σχεδόν 4 εκατομμύρια προβολές στο κανάλι, ήρθε η ώρα της ηλεκτρονικής διαφημιστικής προβολής μέσα στα videos, με διαφορετικές μορφές (spot, τρέιλερ, κρόουλ, logo…) ανά video αλλά και συνολικά, ανάλογα με τις ανάγκες και τις απαιτήσεις σας, για να προβληθείτε εντός κι εκτός Πιερίας, με τον, πλέον, αποδοτικό και σύγχρονο τρόπο, χωρίς ημερομηνία λήξης και μακριά από τις παρωχημένες καταχωρήσεις, εντός κι εκτός διαδικτύου.
Επικοινωνήστε για περισσότερες πληροφορίες, αναλυτικά στατιστικά και τιμές πακέτων.

 

Pin It on Pinterest

Shares
Share This