Επιλογή Σελίδας


Σε χειρουργική επέμβαση στον μηνίσκο, η οποία στέφθηκε από απόλυτη επιτυχία υποβλήθηκε η Στέλλα Κωνσταντινίδου. Έτσι, το πρόβλημα που ταλαιπώρησε την Κατερινιώτισσα σπρίντερ το τελευταίο διάστημα, λύθηκε και πλέον μετράει αντίστροφα για την επιστροφή στους στίβους. Αξίζει να σημειωθεί ότι η Κωνσταντινίδου, παρά το πρόβλημά της, έτρεξε στα 4×400μ. γυναικών για να βοηθήσει τον ΑΣΣ Αλέξανδρο Μακεδονίας.

Σχετικά με τη χειρουργική επέμβαση της Κωνσταντινίδου ο ΑΣΣ Αλέξανδρος Μακεδονίας ανέφερε:

Στέλλα μας… σιδερένια

Η Στέλλα Κωσταντινίδου η αθλήτρια του ΑΣΣ Αλέξανδρος Μακεδονίας, υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση στον μηνίσκο, ένα πρόβλημα που την ταλαιπωρούσε από την Αμερική γι’ αυτό και δεν μπόρεσε να συμμετάσχει στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου στον αγώνα των 400μ. παρά μόνο στην σκυτάλη 4×400μ. για να βοηθήσει τον σύλλογο μας. Την αρθροσκόπηση έκανε με επιτυχία ο εξαιρετικός επιστήμων Ααρών Βενουζίου τον οποίο και ευχαριστούμε για την ανθρώπινη προσέγγιση που δείχνει στους αθλητές και αθλήτριες του ΑΣΣ Αλέξανδρος Μακεδονίας και όχι μόνο.
Σιδερένια Στέλλα μας και σου ευχόμαστε σύντομα κοντά μας στα κουλουάρ.
Ο ΑΣΣ Αλέξανδρος Μακεδονίας είναι πάντα δίπλα σου και σε στηρίζει.

Μπορεί να είναι εικόνα 2 άτομα και εσωτερικός χώροςΜπορεί να είναι εικόνα 2 άτομα, άτομα που κάθονται και εσωτερικός χώροςΜπορεί να είναι εικόνα 4 άτομα και εσωτερικός χώροςΜπορεί να είναι εικόνα 5 άτομα, άτομα που στέκονται και εσωτερικός χώροςΜπορεί να είναι εικόνα 3 άτομα, άτομα που στέκονται και εσωτερικός χώροςΜπορεί να είναι εικόνα 2 άτομα, άτομα που κάθονται και άτομα που στέκονταιΜπορεί να είναι εικόνα 2 άτομα, άτομα που στέκονται, νοσοκομείο και εσωτερικός χώρος

Pin It on Pinterest

Shares
Share This