Επιλογή Σελίδας


Με ένα τριήμερο γεμάτο μπάσκετ μουσική και διαγωνισμούς θέλει να κλείσει την φετινή χρονιά η ακαδημία του ΑΣ Μεγάλου Αλεξάνδρου Λεπτοκαρυάς.

Η γιορτή του μπάσκετ ξεκινά την Δευτέρα 27/6 με τα ημιτελικά του 1ου καλοκαιρινού τουρνουά που διοργανώνει η διοίκηση του συλλόγου για αθλητές 12 – 15 ετών και θα λάβουν μέρος η Αναγέννηση Λιτοχώρου η ΑΓΕΠ Κατερίνης, ο ΓΑΣ Βαφύρας Διου και φυσικά ο οικοδεσπότης Μέγας Αλέξανδρος, σε ένα φιλικό “final four” που θα ολοκληρωθεί την Τρίτη 28/6 με τον μικρό και μεγάλο τελικό.


Την Τετάρτη 29/6 θα πραγματοποιηθεί η τελετή λήξης προπονήσεων όλων των τμημάτων της ακαδημίας του Μεγάλου Αλέξανδρου Λεπτοκαρυάς με μουσική, δώρα, απονομές και διαγωνισμούς κάτι που τα τελευταία 2 χρόνια είχε λείψει λόγω των έκτακτων μέτρων κατά της πανδημίας. Μια χρόνια γεμάτη συγκινήσεις αλλά και εμπόδια φτάνει στο τέλος της και εμείς είμαστε έτοιμοι να προσφέρουμε λίγες ακόμη όμορφες εμπειρίες στους μικρούς μας αθλητές…

Σας περιμένουμε όλους να αποχαιρετήσουμε με τον καλύτερο τρόπο ακόμη μια αγωνιστική χρόνια! Να είστε όλοι εκεί και μη ξεχνάτε… τα καλύτερα δεν έρχονται μόνα τους, εμείς θα τα φέρουμε!

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This