Επιλογή Σελίδας

Με φιλικό παιχνίδι το απόγευμα της Παρασκευής απέναντι στη Β’ ομάδα του Ατρόμητου Κατερίνης ολοκληρώνεται η ποδοσφαιρική περίοδος για τον Εθνικό Νέου Κεραμιδίου.

Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί στο γήπεδο του Νέου Κεραμιδίου και είναι προγραμματισμένη να ξεκινήσει στις 19.00.

Η ομάδα του Εθνικού όλο το διάστημα μετά την ολοκλήρωση των αγωνιστικών υποχρεώσεών της στη Γ’ Εθνική, στις 3 Απριλίου και με δεδομένο το μακρύ διάστημα μέχρι την έναρξη της επόμενης σεζόν, συνέχισε τις προπονήσεις υπό τις οδηγίες του Δημήτρη Παυλίδη και των συνεργατών του, δίνοντας και φιλικά παιχνίδια, στα οποία συμμετείχαν και νεαροί ποδοσφαιριστές που είναι στο “στόχαστρο” της ομάδας.

Στο πλαίσιο αυτό εντάσσεται και το σημερινό τελευταίο φιλικό με το νεανικό σύνολο του Ατρόμητου Κατερίνης Β’ που άφησε πολύ καλές εντυπώσεις στο πρωτάθλημα της Γ’ κατηγορίας της ΕΠΣ Πιερίας, τερματίζοντας στην 4η θέση.

Ευχαριστήριο – Ευχετήριο του Εθνικού Νέου Κεραμιδίου

Η διοίκηση του Εθνικού Νέου Κεραμιδίου θα ήθελε να ευχαριστήσει τον φίλαθλο κόσμο για την παρουσία του και τους ποδοσφαιριστές για την συνεργασία και την επίτευξη των στόχων.

Επίσης θέλουμε να ευχηθούμε περαστικά στον πρώην πρόεδρο της ομάδας μας, Μπάμπη Τσαουσιδη για την επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε και τον περιμένουμε σύντομα κοντά μας.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This