Επιλογή Σελίδας


Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία το Σαββατοκύριακο 7 και 8 Μαΐου 2022 στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Αιγινίου το Final Four του Πρωταθλήματος Παίδων της ΕΚΑΣΚΕΜ για την αγωνιστική περίοδο 2021-2022, με νικήτρια ομάδα τον Ζαφειράκη Νάουσας.

Η διοργάνωση του κινήθηκε οργανωτικά σε υψηλά επίπεδα τόσο από την ΕΚΑΣΚΕΜ (η γνωστή σε όλους μας κα Μιμή φρόντισε για τα πάντα), όσο κι από τον δήμο Πύδνας Κολινδρού με τον Αντιδήμαρχο κ. Παραλυκίδη Κωνσταντίνο να φροντίζει για όλες τις λεπτομέρειες .


Θερμές ευχαριστίες στον Πρόεδρο κ. Ηλία Λαζό που μας εμπιστεύτηκε την ευθύνη της διοργάνωσης (μέσω του Δήμου Πύδνας Κολινδρού).

Ιδιαίτερη μνεία αξίζει να γίνει:

  • στον Γενικό Αρχηγό και μέλος του Δ.Σ. του Αιγινιακού κ. Στυλιανίδη Σάκη που οι εγκαταστάσεις του κλειστού έγιναν το “δεύτερο σπίτι του” για το συγκεκριμένο διήμερο, με αποκορύφωμα την απονομή μεταλλείων στη δευτεραθλήτρια ομάδα του ΑΠΣ Φίλιππου Βέροιας και –
  • τον άνθρωπο “κινητή εγκυκλοπαίδεια” του αιγινιώτικου (κι όχι μόνο) αθλητισμού Γιώργο “Μόκαλη” Καρανικόλα που για ακόμη μία φορά ήταν η “καρδιά” λειτουργείας του Δημοτικού Αθλητικού Κέντρου Αιγινίου.

Με μεγάλη μας χαρά είδαμε προπονητές, παράγοντες, αθλητές και απλούς φιλάθλους να γεμίζουν τις κερκίδες του κλειστού γυμναστηρίου. Μα πάνω από όλα είδαμε μικρά και μεγαλύτερα παιδιά γεμάτα ενθουσιασμό να χειροκροτούν τις προσπάθειες των συνομήλικων τους. Αυτό ήταν ίσως το μεγαλύτερο κέρδος για όλους τους ανθρώπους που ασχολούμαστε με τον αθλητισμό γενικότερα, αλλά και το basket ειδικότερα.

Άξιοι συγχαρητηρίων οι αθλητές, τα μέλη των διοικήσεων, τα τεχνικά επιτελεία και οι διαιτητές που συμμετείχαν σε αυτή τη γιορτή. Αφανείς “ήρωες”, αλλά όχι λιγότερης σπουδαιότητας, οι γονείς όλων των εμπλεκομένων που παραμένουν εκεί, δείχνοντας υπομονή και δίνοντας κουράγιο και δύναμη.

Πολλά συγχαρητήρια στην ομάδα του Ζαφειράκη. Οι ευχές όλων μας συνοδεύουν αυτά τα παιδιά στην επόμενη φάση του θεσμού.

Ελπίζουμε από εδώ και στο εξής οι ευρύτερες κοινωνικο-οικονομικές συνθήκες να μας επιτρέψουν τη διοργάνωση μεγαλύτερου επιπέδου εκδηλώσεων με στόχο τη δημιουργία αθλητικής παιδείας, ευγενούς άμιλλας και υψηλού επιπέδου αθλητών και αθλητριών.

εκ του Διοικητικού Συμβουλίου

Pin It on Pinterest

Shares
Share This