Επιλογή Σελίδας

Χωρίς τον τιμωρημένο Ιντζόγλου και τον τραυματία Νομικό που τέθηκε νοκ άουτ λόγω κατάγματος στη μύτη, καταστρώνει τα πλάνα του για τον αυριανό τελευταίο αγώνα πρωταθλήματος με τον ΠΟ Ελασσόνας ο Εθνικός Νέου Κεραμιδίου.

Η ομάδα της Πιερίας χρειάζεται τη νίκη ή την ισοπαλία στην αναμέτρηση με τους αδιάφορους βαθμολογικά Θεσσαλούς, προκειμένου να “σφραγίσει” την παραμονή της στη Γ’ Εθνική.

Αυτή τη στιγμή ο Εθνικος έχει 32 βαθμούς, όσους και ο 6ος Αμβρυσσέας Διστόμου και απέχει 2 βαθμούς από τον 8ο Ατρόμητο Παλαμά που είναι κάτω από την επικίνδυνη ζώνη.

Ενδεχόμενη ισοπαλία θα φέρει τους Κεραμιδιώτες στους 33 βαθμούς και θα τους εξασφαλίζει, δεδομένου πως Αμβρυσσέας και Ατρόμητος παίζουν μεταξύ τους, άρα κάποιος… χάνεται.

Σε κάθε περίπτωση, στο μυαλό απάντων στον Εθνικό είναι η νίκη και μόνο αυτή που θα κλείσει ιδανικά την φετινή χρονιά και θα τον φέρει όσο το δυνατόν ψηλότερα στο φινάλε.

Πέραν των Ιντζόγλου και Νομικού, οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές βρίσκονται στη διάθεση του προπονητή, Δημήτρη Παυλίδη και θα βρεθούν στο γήπεδο του Νέου Κεραμιδίου πριν την έναρξη του αγώνα οπότε και ο νεαρός τεχνικός θα γνωστοποιήσει την αρχική ενδεκάδα και αυτούς που θα καθίσουν στον πάγκο.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This