Επιλογή Σελίδας


Το πρώτο βήμα για την πρόκριση στην επόμενη φάση έκανε η Δράμα ’86 κερδίζοντας τον Διομήδη Άργους στην 2η φάση του European Cup.

Η ομάδα της Δράμας μπήκε δυνατά στο παιχνίδι, προηγήθηκε με δύο γκολ στο πρώτο εικοσάλεπτο, ενώ κατάφερε να περάσει μπροστά στο πρώτο ημίχρονο με πέντε γκολ διαφορά, 12-17. Στο 2ο ημίχρονο η ομάδα του Διομήδη προσπάθησε να αντιδράσει, μείωσε στο 30’ σε 22-25, όμως ο Αδάμ Παπαδόπουλος κατάφερε να ξαναβάλει την ομάδα μπροστά με πέντε γκολ. Στο τελευταίο πεντάλεπτο ο Διομήδης μείωσε σε τρία γκολ 25-28, όμως ο Τόσκας κράτησε τη διαφορά σε 26-30 που ήταν και το τελικό σκορ.

Διαιτητές: Μπεκίρι – Κρασνίκι (Κόσοβο).

Δίλεπτα: 7-3.
Κόκκινη: Τζίμπουλας (τρία δίλεπτα).
Πέναλτι: 2/5 – 1/2

Διομήδης Άργους (Γεωργιάδης): Σεβέλεφ 1, Ζιβάνια, Τζίμπουλας 3, Τσέγιοβιτς, Χιόνης, Γ. Μούγιτς 4, Μάλλιος 8, Χατζηκωνσταντίνου, Κωστούλας, Αναγνωστόπουλος 3, Σιατιρλής, Μάνθος 2, Τσερνικάου 1, Πατασούρι, Κρεμαστιώτης, Ολιβέιρα.

Δράμα (Βαλαβάνης): Καφαντάρης, Μπουγκαρίνοβιτς, Νίκολιτς 7, Κοτσαμαρίκογλου, Πολύδωρος, Τορνικίδης, Τόσκας 14, Παπάζογλου 1, Καβάζης, Γκαμώτσος, Δεμερτζίδης, Παπαδόπουλος 5, Κρανιώτης, Σίνα 3.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This