Επιλογή Σελίδας

Ανακοίνωση με την οποία στηλιτεύει τον τραυματισμό του ποδοσφαιριστή της ΠΑΕ Ποντίων 2012, Ε. Αδαμόπουλου από τον ποδοσφαιριστή του Ατρόμητου Κατερίνης, Γ. Παναγιωτίδη, στο πρόσφατο φιλικό των δύο ομάδων εξέδωσε η διοίκηση των “Ποντίων”. Από τα “πυρά” της ομάδας της Νέας Ζωής δεν ξέφυγαν ο αδελφός του Γ. Παναγιωτίδη αλλά και ο προπονητής του Ατρομήτου, Στέφανος Ταβουκτσής.

Η ανακοίνωση:

Στο πλαίσιο του φιλικού αγώνα που έγινε την Τετάρτη ανάμεσα στην ομάδα μας και αυτής του Ατρομήτου Κατερίνης, δυστυχώς γίναμε μάρτυρες μιας εγκληματικής και εσκεμμένης ενέργειας του ποδοσφαιριστή του Ατρόμητου, Γ. Παναγιωτίδη, ο οποίος σε ανύποπτη στιγμή εκτός φάσης χτύπησε με κλοτσιά – καρατιά τον δεκαοκτάχρονο ποδοσφαιριστή μας, Αδαμόπουλο Ε. στο γόνατο, με αποτέλεσμα αυτός να υποστεί σοβαρότατο τραυματισμό που θα χρειαστεί χειρουργική επέμβαση.

Αλγεινή και κατακριτέα εντύπωση επίσης προκάλεσε το γεγονός ότι αυτός και ο αδερφός του δράστη, ο οποίος έχει περάσει από αντίστοιχη θέση, αντί να δείξει την συμπάθεια του προς τον τραυματισμένο ποδοσφαιριστή μας, επέδειξε τουλάχιστον μια απαράδεκτη συμπεριφορά. Και η απογοήτευση συνεχίζεται από την συμπεριφορά του προπονητή της ομάδος του Ατρόμητου κυρίου Ταβουκτσή Σ., ο οποίος έχοντας εμπειρίες και την ηλικία να κρίνει τα πράγματα με σωστό τρόπο επιβράβευσε τους ποδοσφαιριστές του προκαλώντας μας έντονη ανησυχία για το τι μπορεί να συμβεί κατά την διάρκεια του πρωταθλήματος στους νεαρούς ποδοσφαιριστές μας.

Υ.Γ. Η ανακοίνωση μας αυτή δεν έχει σκοπό να προκαλέσει και να θίξει το σωματείο του Ατρόμητου με το οποίο διατηρούμε άριστες σχέσεις αλλά πολύ απλά θέλαμε να καταδικάσουμε ανάρμοστες συμπεριφορές συγκεκριμένων ανθρώπων για της πράξεις τους

Υ.Γ.2 Σύσσωμη η οικογένεια της ΠΑΕ Ποντίων βρίσκεται στο πλευρό του Βαγγέλη μας και θα τον βοηθήσουμε να μείνει δυνατός σε αυτήν την δύσκολη περίοδο. ΒΑΓΓΈΛΗ ΜΕΙΝΕ ΔΥΝΑΤΟΣ

ΠΑΕ ΠΟΝΤΊΩΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ 2012

 

Pin It on Pinterest

Shares
Share This