Επιλογή Σελίδας

Ποδοσφαιριστής του Γιούχτα πρέπει να θεωρείται ο Λάζαρος Γελαδάρης.

Σύμφωνα με πληροφορίες του prismasport.gr, η ομάδα του Ηρακλείου πραγματοποίησε την πρώτη της μεταγραφή εν όψει της νέας ποδοσφαιρικής σεζόν, βρίσκοντάς τα σε όλα με τον Κατερινιώτη αμυντικό.

Το ρεπορτάζ του prismasport.gr έχει ως εξής:

Την πρώτη του μεταγραφή πραγματοποίησε ο Γιούχτας (μένουν οι ανακοινώσεις) καθώς σύμφωνα με πληροφορίες του prismasport.gr έχει κλείσει τον Λάζαρο Γελαδάρη!

Ο Γελαδάρης είναι 26 ετών και αγωνίστηκε την περσινή σεζόν στον Πλατανιά στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, όντας πρώτος σκόρερ της ομάδας με 3 γκολ, παρότι η θέση του είναι πλάγιος αμυντικός (παίζει και δεξιά και αριστερά). 

Ο Κατερινιώτης αμυντικός έχει φορέσει στο παρελθόν τις φανέλες των Ολυμπιακού Βόλου, Θύελλα Καμαρίου, Πιερικού, Αχχιλέα Νεοκαισάρειας και Πύδνα Κίτρους. Είναι ένας παίκτης ο οποίος έχει αρκετή εμπειρία σε επίπεδο Γ’ Εθνικής και αναμφίβολα αποτελεί μία σπουδαία προσθήκη για την ομάδα του Άγγελου Κασσωτάκη!

Έτσι μετά την επιστροφή του Νίκου Μπουνάκη στην προεδρία της ομάδας των Αρχανών, είχαμε και την πρώτη μεταγραφή, η οποία αναμένεται να ανακοινωθεί επίσημα τις επόμενες ώρες!

Pin It on Pinterest

Shares
Share This
// START Corner ad for Novibet // END Corner ad for Novibet