Επιλογή Σελίδας



Bonjour!

Με δύο αναμετρήσεις συνεχίζεται το σημερινό πρόγραμμα της 27ης αγωνιστικής της Ligue 1. Πάμε να δούμε τι έχουμε:

FC Girondins de Bordeaux – FC Metz     @ Matmut Atlantique, Bordeaux

Σκιά του εαυτού της για πέμπτη σερί αγωνιστική η Bordeaux, δικαίως ήρθε η ήττα (2-0) στην έδρα της αποφασισμένης Nimes. Με φλύαρη κατοχή σε όλο το α’ ημίχρονο (1-0 στο 14’), ήρθε κι έδεσε η αποβολή του πλάγιου Benito (22/0) ένα λεπτό (71’) πριν το 2-0. «Αγνωστη λέξη η φιλοδοξία μετά από 5 ματς χωρίς νίκη» τόνισε ο κόουτς Jean-Louis Gasset.

Από την άλλη η Metz απέδειξε ότι δεν είναι ομάδα που την ξεγράφει κανείς εύκολα όπως και την προηγούμενη αγωνιστική. Πρόσφατο «θύμα» της η Nice με το 1-2 μέσα στην Κυανή Ακτή με εξαιρετικό α’ ημίχρονο (0-2 στο 38’). Επιστροφή στις νίκες μετά από τρεις αγώνες, δικαίως «χτυπάει» την πόρτα της Ευρώπης.

Ισχυρή η παράδοση στην έδρα, δύσκολα υπάρχει προτίμηση στον άσο με την εικόνα αυτή της Bordeaux. Από τη μία η επιθετική δυστοκία των γηπεδούχων, από την άλλη η αμυντική φιλοσοφία των grenats, δίνουν τη βασική επιλογή του under.

Dijon FCO – Paris Saint-Germain     @ Stade Gaston-Gerard, Dijon

Διόλου τυχαία η πορεία της Dijon μέσα στο 2021. Με το εις βάρος της 2-1 από τη Lens την προηγούμενη αγωνιστική συμπλήρωσε αισίως έξι σερί ήττες και εννέα συνολικά ματς χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα, νιώθοντας πλέον τη «μοναξιά» του βυθού της βαθμολογίας. Πολύ δύσκολα πλέον τα πράγματα βάσει της εικόνας της, της λείπει αρκετή ποιότητα και κυρίως ψυχολογία όπως φάνηκε και στα δύο λεπτά που χρειάστηκαν να δεχθεί το γκολ της ήττας μετά ακριβώς το 1-1 στην επανάληψη.

Από την άλλη η Paris St.Germain δεν κατάφερε να επιστρέψει από τη Βαρκελώνη και το εντυπωσιακό 1-4 στο Champions League τόσο αγωνιστικά όσο και πνευματικά, υποτίμησε την εκπληκτική και άρτια διαβασμένη Monaco και το «πλήρωσε» με ήττα Με 0-2 που την αποσπά 4β. από την κορυφή. Με μόλις ένα σουτ εντός εστίας σε όλο το 90λεπτο, απέδειξε πώς μπορεί μια ομάδα να συντριβεί παρά το 75% κατοχή μπάλας. Γλύτωσε από περισσότερα γκολ, δεν αντέχει σε κριτική η απόδοση των παικτών. 

Μεγάλη η διαφορά ποιότητα ανάμεσα στις δύο ομάδες, εκ διαμέτρου αντίθετη η πορεία τους. Λίγα πράγματα με στοιχηματικό ενδιαφέρον, βασική μας επιλογή τα 2-4 γκολ.
.

Καλή επιτυχία σε ό,τι επιλέξετε!

Συνοπτικά:
France – Ligue 1 (J-27)
14:00 FC Girondins Bordeaux – FC Metz Under 2.5 Goals (1.57) 1-2 FT
18:00 Dijon FCO – Paris St.Germain 2 – 4 Goals (1.60) 0-4 FT

Οι βαθμολογίες παρέχονται από το SofaScore LiveScore

Pin It on Pinterest

Shares
Share This