Επιλογή Σελίδας



Bonjour!

Αυλαία της 27ης αγωνιστικής της Ligue 1 με τα φώτα στραμμένα στη Βρετάνη και το Roazhon Park, όπου η Rennes υποδέχεται τη Nice. Πάμε να δούμε τι έχουμε:

Stade Rennais FC – OGC Nice    @ Roazhon Park, Rennes

Σε μέτρια κατάσταση το τελευταίο χρονικό διάστημα η γηπεδούχος μετρά έξι ματς χωρίς νίκη σε όλες τις διοργανώσεις, συμπεριλαμβανομένου του αποκλεισμού στο Coupe de France από την Angers. Πρόσφατη μέτρια εμφάνιση την προηγούμενη αγωνιστική, στην ήττα 2-1 από τη Montpellier σε ένα παιχνίδι που γλύτωσε τη συντριβή μέχρι το 60′ που ήταν ήδη πίσω στο σκορ με 2-0 ενώ η αντίπαλός της είχε και χαμένο πέναλτι. Σε απόγνωση ο κόουτς Julien Stephan ψάχνει λύσεις και ειδικά στο πρόβλημα της επιθετικής δυστοκίας.

Σε παρόμοια κατάσταση και η Nice που παίζει όμως εδώ και καιρό με πολλές απουσίες βασικών παικτών και με βάση το ήδη περιορισμένο ρόστερ, είναι κάτι παραπάνω από δύσκολο να ανταπεξέλθει στις απαιτήσεις της φετινής σαιζόν. Η εντός έδρας ήττα από τη Metz την προηγούμενη αγωνιστική, επιβεβαίωσε του λόγου το αληθές και πλέον το +6 από την επικίνδυνη ζώνη είναι αρκετά επίφοβο βάσει αγωνιστικής της εικόνας.

Ντεφορμέ και οι δύο ομάδες διασταυρώνουν τα ξίφη τους σε ένα 90λεπτο που έχουν απόλυτη ανάγκη του βαθμούς έστω και από διαφορετική αφετηρία. Ο φαβοριτισμός της γηπεδούχου δεν αντικατοπτρίζει τις δυσκολίες του παιχνιδιού, προτιμότερη η κόντρα στο φαβορί από τον χαμηλό άσο. Βασική μας επιλογή το γκολ της Nice σε απόδοση 1.60.
.

Καλή επιτυχία σε ό,τι επιλέξετε!

Συνοπτικά:
France – Ligue 1 (J-27)
22:00 Stade Rennais FC – OGC Nice OGC Nice Over 0.5 Goals (1.60) 1-2 FT

Οι βαθμολογίες παρέχονται από το SofaScore LiveScore

Pin It on Pinterest

Shares
Share This