Επιλογή Σελίδας


Κάτοικος Νόριτς είναι απο χθες ο Δημήτρης Γιαννούλης, που αποχαιρέτησε συμπαίκτες και στελέχη του ΠΑΟΚ και ολοκληρώνει τη μετακίνησή του στον αγγλικό σύλλογο.

Από χθες ο 25χρονος ακραίος αμυντικός βρίσκεται στην πόλη της ανατολικής Αγγλίας, γνωρίστηκε με τους ιθύνοντες της Νόριτς και πέρασε από ορισμένα ιατρικά τεστ. Οι πληροφορίες από το νησί αναφέρουν ότι η μεταγραφή του (διαβάστε πόσες θα είναι οι απολαβές του) θα ολοκληρωθεί στα μέσα της εβδομάδας, αμέσως μετά το τέλος της υποχρεωτικής καραντίνας στην οποία μπαίνει οποιοσδήποτε εισέρχεται στη χώρα από το εξωτερικό, βάσει και των αυστηρών κανόνων της αγγλικής κυβέρνησης.

Πιο συγκεκριμένα, την Τετάρτη θα μπορεί να ξεκινήσει προπονήσεις με την προϋπόθεση ότι το covid test θα βγει αρνητικό, ενώ αναμένεται να ντεμπουτάρει το Σάββατο, στον εκτός έδρας αγώνα με την Μπάρνσλεϊ για το FA Cup. O Γιαννούλης είναι πιθανό να παίξει βασικός, διότι ο Σόρενσεν που αγωνίζεται στο αριστερό άκρο είναι μέσος, ενώ ο Ισπανός Γκιντίγια νοσεί από covid.

Συνεπώς, είναι θέμα λίγων ημερών πλέον και οι επίσημες ανακοινώσεις της αγγλικής ομάδας, η οποία χθες επικράτησε εκτός έδρας της Κάρντιφ με 2-1 και αύξησε τη διαφορά στους 8 βαθμούς από την τρίτη θέση. Υπενθυμίζεται ότι οι δύο πρώτες ομάδες της Championship προβιβάζονται απευθείας στην Premier League και ότι όρος στη συμφωνία ΠΑΟΚ-Νόριτς είναι ότι εφόσον τα «καναρίνια» επιστρέψουν στη μεγάλη κατηγορία της Αγγλίας, θα καταβάλλουν 7,5 εκ. για να κάνουν δικό τους τον ποδοσφαιριστή. 

πηγή: metrosport.gr

 

Pin It on Pinterest

Shares
Share This