Επιλογή Σελίδας


Ο Στέλιος Χατζηιωάννου ανέλαβε τα νέα του καθήκοντα ως Περιφερειακός ομοσπονδιακός προπονητής ΕΚΑΣΚΕΜ/ΕΚΑΣΔΥΜ και μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό σε κοινωνικό δίκτυο θέλησε να αποχαιρετήσει και να ευχαριστήσει όλους όσους συνεργάστηκε τα τελευταία δεκαπέντε χρόνια στον Πιερικό Αρχέλαο.

Αναλυτικά:

«Η επίσημη έναρξη του αναπτυξιακού της ΕΟΚ και η ανάληψη των νέων μου καθηκόντων σημαίνει και το τέλος της συνεργασίας μου με τον Πιερικό Αρχέλαο ύστερα από δεκαπέντε συνεχόμενα χρόνια.


Θα ήθελα να ευχαριστήσω τη διοίκηση, γιατί σε μια πολύ δύσκολη χρονικά στιγμή στήριξε και ενθάρρυνε την απόφαση μου αυτή. Τον Αποστόλη και τον Δημήτρη που όλα αυτά τα χρόνια, παράλληλα με το καλό της ομάδας, θέτουν ως προτεραιότητα και την εξέλιξη των μελών αυτής. Και κάπως έτσι έχουν αφήσει έντονα το αποτύπωμα τους στην αθλητική κουλτούρα της πόλης.

Τους συνεργάτες μου, προπονητές και υπεύθυνους τμημάτων, που μαζί στήσαμε και τρέξαμε ένα πρόγραμμα που όχι μόνο έφερε επιτυχίες, αλλά κυρίως πρόσφερε- και συνεχίζει να προσφέρει- στους αθλητές.

Πάνω απ’ όλα στους αθλητές μου και τις αθλήτριες μου που ενώσαμε την τρέλα μας και κάναμε την καθημερινότητα πιο συναρπαστική και από τους μεγάλους αγώνες!»

Pin It on Pinterest

Shares
Share This