Επιλογή Σελίδας

Έχοντας φτάσει τις 423 συμμετοχές με τη φανέλα του ΠΑΟΚ στο χθεσινό, δεύτερο προημιτελικό με τον Παναθηναϊκό στο «Παλατάκι», ο Βαγγέλης Μαργαρίτης είναι ο πρώτος στην ιστορία του συλλόγου. Θα μείνει όμως σε αυτό το νούμερο ή θα συνεχίσει να καταγράφει κι άλλες την επόμενη σεζόν;

«Το σκέφτομαι πάρα πολύ, το έχω συνέχεια στο μυαλό μου. Ήταν μια πολύ κουραστική και δύσκολη χρονιά. Σκέφτηκα να πάρω την απόφασή μου με πιο καθαρό μυαλό τις επόμενες ημέρες αφού ηρεμήσω. Έχει να κάνει με εμένα. Το κορμί μου αντέχει, αν και έχει πέσει σε απόδοση. Θέλω να παίξω, αλλά δεν το έχω αποφασίσει. Δεν έχουμε συζητήσει ακόμα με τη διοίκηση για αυτό» είπε και συνέχισε…

«Τόσα χρόνια είμαι μέσα στο μπάσκετ… Έχω βγάλει το πρώτο δίπλωμα προπονητικής. Θέλω να μείνω στο χώρο, θα δούμε στο μέλλον τι θα γίνει. Θα μιλήσω με τον πρόεδρο και θα δούμε σε ποιο πόστο μπορώ να είμαι στην ομάδα».

Ο αρχηγός του ΠΑΟΚ έκανε και το δικό του απολογισμό για μια χρονιά που είχε σκαμπανεβάσματα και πολλές αλλαγές προσώπων για την ομάδα. «Ήταν μια πολύ δύσκολη χρονιά γενικά. Δεν ξεκινήσαμε καλά, βρήκαμε έναν ρυθμό πριν τα ευρωπαϊκά πλέι οφ με την Τόφας. Μετά παρουσιάστηκαν κάποια προβλήματα, άλλαζε η ομάδα κατά τη διάρκεια της χρονιάς. Δεν βρίσκαμε χημεία, που είναι το μεγαλύτερο ζητούμενο σε μια ομάδα. Αν άλλαζα κάτι στη σεζόν, θα ήταν αυτό το σημείο, που ήταν καθοριστικό. Με τον Πόρτερ στο τέλος βρήκαμε χημεία και δείξαμε πόσο ανταγωνιστικοί ήμασταν στη σειρά με τον Παναθηναϊκό».

Όσο για τον Πόρτερ; «Για την ποιότητα του τι να πω παραπάνω εγώ… Έχει δείξει μέσα στο γήπεδο τι είναι ικανός να κάνει. Βρίσκεται σε πάρα πολύ υψηλό επίπεδο. Στα αποδυτήρια ήταν σούπερ, δε δημιούργησε θέμα, είχε χαβαλέ. Και σαν άνθρωπος ήταν εξαιρετικός, όπως και ως συμπαίκτης» σχολίασε.

Ο Μαργαρίτης, μίλησε και για την ήττα στην παράταση από τον Παναθηναϊκό στο Παλατάκι… «Βγάλαμε ενέργεια, δείξαμε ότι το θέλουμε, όμως στο τέλος τέτοια ματς κρίνονται στις λεπτομέρειες. Ήμασταν κοντά στη νίκη, αλλά μία άμυνα, μια καλύτερη επιλογή στην τελευταία επίθεση και θα τα καταφέρναμε».

Πηγή: paok24

Pin It on Pinterest

Shares
Share This