Επιλογή Σελίδας



Ανακοίνωση μέσα από την οποία ευχαριστεί όλους όσους συνέβαλαν στην επιτυχή ολοκλήρωση της αγωνιστικής περιόδου 2019/20, η οποία ολοκληρώθηκε και τυπικά, εξέδωσε ο ΓΑΣ Αλεξάνδρεια.

Η ανακοίνωση:

“Στην πρόσφατη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΚΑΣΚΕΜ επικυρώθηκε η βαθμολογία των πρωταθλημάτων και η πρόωρη ολοκλήρωση του δικού μας βρήκε την ομάδα μας στην 5η θέση σε ισοβαθμία με τον ΑΟΚ Αιγινιακό και την ΑΓΕ Πιερίας, με ρεκόρ δέκα νικών και 8 ηττών, θέση που διατηρούσε ζωντανές και βάσιμες τις ελπίδες μας για είσοδο και στα φετινά play offs, αν επιτυγχάναμε ένα θετικό σερί αποτελεσμάτων στις εναπομείνασες τέσσερις αγωνιστικές της κανονικής περιόδου!

Οφείλουμε να συγχαρούμε θερμά κάθε συντελεστή της φετινής πετυχημένης χρονιάς! Ευχαριστούμε τους ΠΑναγιώτη Καρκάρα, Γιάννη Καραγιάννη, Γιώργο Πάπου, Αλέξανδρο Πρόιο, Γιώργο Οικονομόπουλο, Βασίλη Πουρλιοτόπουλο, Δημήτρη Παπαδόπουλο, Παντελή Παντοφλίδη, Τάσο Παπαγερίδη, Φίλιππο Γιοβανόπουλο, Δημήτρη Γιοβανόπουλο, Αυγουστίνο Μαριάν Κυριακού, Γιάννη Πουαρίδη, Ξενοφώντα Χρυσικό, Σάββα Τζιντζόγλου, Ζακ Σταυρόπουλο, Οδυσσέα Μουλγκέτσι, Μιχάλη Μπαλτά, Νίκο Αλμπάνη, Γρηγόρη Νταμτιόπουλο και Αντώνη Κατσανεβάκη!

Ιδιαίτερη μνεία πρέπει να γίνει στον προπονητή μας Θεόδωρο Τσάτσα, για την αφοσίωση και τον επαγγελματισμό που επέδειξε καθόλη την διάρκεια της συνεργασίας μας!

Ευχαριστούμε μάγκες!

Εις το επανιδείν“.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This