Επιλογή Σελίδας

Οι εξελίξεις στο Τριφύλλι είναι… καταιγιστικές! Από τα ξημερώματα της Παρασκεύης ο Φατίχ Τερίμ αποτελεί παρελθόν με την ανακοίνωση να ήρθε σήμερα το πρωί. Ο Χρήστος Κόντης αναμένεται να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ομάδας για τα δύο τελυταία παιχνίδια. Ο μέχρι πρότινος προπονητής του Βόλου, επιστρέφει στον Παναθηναϊκό μετά από 6 μήνες αφού ήταν βοηθός του Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Στο πλευρό του Χρήστου Κόντη θα είναι ο Αλέξανδρος Τζίολης όπως συνέβη και στην ομάδα της Μαγνησίας. Ο παλαίμαχος Έλληνας ποδοσφαιριστής επιστρέφει στους «πράσινους» μετά από 14 χρόνια! Ο Τζιόλης είχε φορέσει τη φανέλα με το τριφύλλι στο στήθος από το 2005 όπου πήρε μεταγραφή από τον Πανιώνιο. Αλέξανδρος Τζιόλης: Η επιστροφή στον Παναθηναϊκό μετά από 14 χρόνια

Το 2010 αποχώρησε για την ιταλική Σιένα ενώ τη σεζόν 2008-2009 είχε δοθεί δανεικός στην Βέρντερ Βρέμης. Στη συνέχεια της καριέρας του πέρασε και από τον ΠΑΟΚ για δύο σεζόν ενώ φόρεσε τη φανέλα της Εθνικής ομάδας 75 φορές και πέτυχε 2 γκολ. Με τη φανέλα του Παναθηναϊκού αγωνίστηκε 116 φορές πετυχαίνοτας 6 γκολ.

Πλέον επιστρέφει από άλλο πόστο αφού θα είναι βοηθός του Χρήστου Κόντη. Ο άλλοτε συνεργάτης του Ιβάν Γιοβάνοβιτς θα πλαισιωθεί από τους Αλέξανδρο Τζιόλη και Ευθύμη Κυπριανού (προπονητής φυσικής κατάστασης).

Πηγή: paopantou.gr

Pin It on Pinterest

Shares
Share This