Επιλογή Σελίδας

Ισόπαλο 1-1 ολοκληρώθηκε το παιχνίδι ανάμεσα στην Ακαδημία Πλαταμώνα και τον Αιγινιακό, στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α’ κατηγορίας της ΕΠΣ Πιερίας.

Οι Αιγινιώτες που είχαν εξασφαλίσει τον άτυπο τίτλου του “πρωταθλητή χειμώνα” δεν κατόρθωσαν να κλείσουν νικηφόρα τον α’ γύρο και είδαν τον Βατανιακό και την Αναγέννηση Κολινδρού να πλησιάζουν στους 2 και 3 βαθμούς, αντίστοιχα (31-29-28).

Η Ακαδημία Πλαταμώνα παρέμεινε στο -7 από τους πρωτοπόρους φτάνοντας τους 24 βαθμούς, χάνοντας ευκαιρία να μειώσει τη διαφορά από την κορυφή σε περίπτωση επικράτησής της.

Ο Αιγινιακός άνοιξε το σκορ με γκολ του Καπετάνου στο 36′ με το 0-1 να είναι και αποτέλεσμα ημιχρόνου.

Τα πράγματα θα μπορούσαν να έχουν εξελιχθεί διαφορετικά για τους γηπεδούχους αν ο Ταντής δεν αστοχούσε σε εκτέλεση πέναλτι λίγο πριν το τέλος του α’ μέρους.

Τελικά, η ομάδα του Γιάννη Κωνσταντινίδη ισοφάρισε σε 1-1 με εκπληκτικό μακρινό σουτ του Χατζηλαδά στο 80′

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Αν. Ασλανίδης με βοηθούς τους Κουτσικανίδη και Σταφίδα.

Οι συνθέσεις των ομάδων
Ακαδημία Πλαταμώνα (Γιάννης Κωνσταντινίδης): Κούσιας, Κατσαρός (5′ Κύριλλος), Αρζάνας, Μπατζέλας, Μήτρας, Παυλίδης (78′ Σιώκας), Χατζηλαδάς, Θεοδοσιάδης, Ταντής, Κατέλας Δ., Κατέλας Ν..

Αιγινιακός (Γιώργος Ντάμτσιος): Κύρου, Κακατάσιος, Δαραής, Τουλκερίδης (54′ Συρράκος), Τσολακίδης (46′ Καταχιώτης), Χατζηδίμπας, Σαββίδης, Καπετάνος, Παπαδόπουλος (70′ Μιχαηλίδης), Ρίζος, Παππάς.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This