Επιλογή Σελίδας

Ο Δίας Δίου ήταν ο νικητής στο τοπικό ντέρμπι με την ΑΕ Καρίτσας, επικρατώντας με 2-0 εκτός έδρας, στην αναμέτρηση για τη 13η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α’ κατηγορίας της ΕΠΣ Πιερίας.

Η ομάδα του Παναγιώτη Σαρπότα έφτασε τους 20 βαθμούς και είναι πλέον μόνη της στην 5η θέση του πίνακα ενώ οι Καριτσιώτες έμειναν στους 15 βαθμούς και ισοβαθμούς με τον Ατρόμητο Κατερίνης στην 8η θέση (ο Ατρόμητος υπερτερεί στην ισοβαθμία).

Οι φιλοξενούμενοι έφτασαν δίκαια στη νίκη, ανοίγοντας το σκορ στο 18′ με πλασέ του Παγωνίδη μέσα από τη μικρή περιοχή, με το 0-1 να αποτελεί και αποτέλεσμα ημιχρόνου.

Το τελικό 0-2 διαμόρφωσε ο Χ. Καραθάνος στο 53′ με σουτ στην κίνηση έπειτα από συρτή σέντρα από δεξιά.

Στο 88′ ο Χ. Καραθάνος αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη – κόκκινη κάρτα με αποτέλεσμα ο Δίας να ολοκληρώσει το παιχνίδι με δέκα ποδοσφαιριστές (είχε δει την 1η κίτρινη κάρτα στο 76′.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Μέγας με βοηθούς τη Β. Τσικλητάρη και τον Μερτζεμέκη.

Οι συνθέσεις των ομάδων
ΑΕ Καρίτσας (Μίμης Μπενίσκος): Καλαϊτζίδης, Μητράκας Θ. (56′ Παπαϊωάννου), Παυλίδης, Μπατζογιάννης, Μπέης, Δημητρουλόπουλος, Καρανικόλας Σ. (88′ Μπούσιας), Καρανάτσιος (56′ Κωστόπουλος), Γιαζιτζόγλου (88′ Καρανικόλας Ν.), Υφαντής (75′ Χασιώτης), Ναζλίδης.

Δίας Δίου (Παναγιώτης Σαρπότας): Γκεβρέκης, Πεΐδης, Ευαγγελόπουλος (82′ Κουντούρης), Καλουσίδης, Βούλγαρης, Σιαμάγκας (82′ Τσενεκίδης), Καλαμπάκας (56′ Μανίκας), Καραθάνος Χ., Ζώβληκας (56′ Καραμήτρος Ν.), Παγωνίδης, Μότσιας (73′ Αλεξανδρίδης).

Pin It on Pinterest

Shares
Share This