Επιλογή Σελίδας

Ιδανικά ολοκλήρωσε τον α’ γύρο του πρωταθλήματος της Α’ κατηγορίας της ΕΠΣ Πιερίας η Αναγέννηση Κολινδρού που κέρδισε με 2-0 τον Άρη Κοκκινοπλιτών στην αναμέτρηση που διεξήχθη το απόγευμα του Σαββάτου στο “Ηλίας Δούλιας”, στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής.

Τα “τσακάλια” έφτασαν τους 28 βαθμούς και παραμένουν στη 3η θέση του πίνακα. Μάλιστα, εκμεταλλεύτηκαν την ισοπαλία του Αιγινιακού στον Πλαταμώνα και μειώνοντας τη διαφορά από την κορυφή σε 3 βαθμούς.

Ο Άρης Κοκκινοπλιτών έμεινε στη 10η θέση με 10 βαθμούς.

Σκόρερ και των δύο τερμάτων για τους Κολινδρινούς ήταν ο Πρασσάς που “χτύπησε” στο τέλος του α’ και του β’ ημίχρονου και συγκεκριμένα στο 42′ και στο 87′, την πρώτη φορά με πλασέ έπειτα από πάσα του Λαδά και τη δεύτερη με σουτ μετά από τροφοδότηση του Παναγιωτίδη.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Γ. Ασλανίδης με βοηθούς τους Ατματζίδη και Γερμανό.

Οι συνθέσεις των ομάδων
Αναγέννηση Κολινδρού (Ηλίας Μποταΐτης): Τόλιος, Τσιάμης, Λαδάς, Μυσιούδης (89′ Dyrmyshi), Γούτσιος (59′ Λουμάνι), Μπουρανής, Πρασσάς, Γκαράτζιας, Παναγιωτίδης (89′ Πάσχος), Θυμιόπουλος, Γλυκός (67′ Ζιάκας).

Άρης Κοκκινοπλιτών (Γιώργος Σκέντος): Λαφατζής, Παπαγιαννόπουλος, Σαμαλής, Νταντίνης, Καρτσαμπάς, Αγγελάτος, Στρατής (90′ Ταγιάννης), Κυπαρισσόπουλος (90′ Τριανταφύλλου), Σαρρής (90′ Μιχαηλίδης), Καμπερίδης, Χρυσόπουλος.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This