Επιλογή Σελίδας

Στην 3η θέση της βαθμολογίας του πρωταθλήματος της Α’ κατηγορίας της ΕΠΣ Πιερίας ανέβηκε η Αναγέννηση Κολινδρού που κέρδισε εκτός έδρας με 2-1 τον Αετό Καταλωνίων, στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής.

Τα “τσακάλια” ξεκίνησαν ιδανικά τις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις για το 2023, αν και βρέθηκαν πίσω στο σκορ καθώς ο Αετός άνοιξε το σκορ στο 59′ όταν ο Πότσι εκμεταλλεύτηκε λάθος γύρισμα και αφού πέρασε και τον Τόλιο έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

Η Αναγέννηση ισοφάρισε σε 1-1 στο 76′ με κεφαλιά του Μυσιούδη στην “καρδιά” της άμυνας των γηπεδούχων έπειτα από εκτέλεση κόρνερ.

Το 1-2 για τους Κολινδρινούς πέτυχε στο 80′ ο Παναγιωτίδης με ασύλλυπτο βολέ από δεξιά, αρκετά έξω από τη μεγάλη περιοχή, δίνοντας φάλτσα στη μπάλα.

Έτσι, η Αναγέννηση Κολινδρού έφτασε τους 25 βαθμούς και προσπέρασε την Ακαδημία Πλαταμώνα, έχοντας πλέον απόσταση 5 βαθμών από το πρωτοπόρο Αιγινιακό.

Ο Αετός Καταλωνίων έμεινε στους 7 βαθμούς και στην 11η θέση του πίνακα, έχοντας διαφορά 4 βαθμών από τον ουραγό Θερμαϊκό Κορινού.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Μέγας με βοηθούς τους Χατζηγιάννη και Μπίνια.

Οι συνθέσεις των ομάδων
Αετός Καταλωνίων: Καλαϊτζής, Γαλάνης, Κουτσιαρής (75′ Δούλαλας), Βανασας, Μούστα, Πουτσίκης, Καραγκούνης, Βασιουρής, Λάζος Δ., Πότσι, Γκολέμας (75′ Νταμπαλάκης).

Αναγέννηση Κολινδρού: Τόλιος, Τσιάμης (55′ Πατατούκας), Λαδάς, Μυσιούδης, Γούτσιος, Κοσμίδης, Πρασσάς, Μπουρανής, Ματζουράκης (90′ Γλυκός), Παναγιωτίδης (90′ Dyrmyshi), Θυμόπουλος Ν..

Pin It on Pinterest

Shares
Share This