Επιλογή Σελίδας

Ιδανικό ξεκίνημα στο 2023 πραγματοποίησε ο Βατανιακός που κέρδισε εκτός έδρας με 3-0 τον Δία Δίου, στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α’ κατηγορίας της ΕΠΣ Πιερίας.

Η ομάδα του Γιώργου Ποτουρίδη άφησε πίσω της την εντός έδρας ήττα από την Ακαδημία Πλαταμώνα και την ξεπέρασε ξανά στον βαθμολογικό πίνακα περνώντας δεύτερη, παραμένοντας παράλληλα στο -4 από το πρωτοπόρο Αιγινιακό με 26 βαθμούς έναντι 30.

Ο Δίας έμεινε στους 17 βαθμούς, όσους έχει και η ΠΑΕ Ποντίων 2012 με τις δυο ομάδες να είναι στην 5η και 6η θέση του πίνακα.

Ο Βατανιακός ευτύχησε να προηγηθεί σε κομβικό σημείο της αναμέτρησης με τον Λιόλιο να κάνει το 0-1 με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι στο 45′.

Στο 53′ οι φιλοξενούμενοι έφτασαν στο 0-2 με πλασέ του Παρδάλη.

Το τελικό 0-3 διαμόρφωσε στο 60′ ο Τσιώμης.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Πολυχρόνης με βοηθούς τις Β. Τσικλητάρη και Κουρινιώτη.

Οι συνθέσεις των ομάδων
Δίας Δίου (Παναγιώτης Σαρπότας): Γκεβρέκης, Πεΐδης, Αλεξανδρίδης (70′ Τσενεκίδης), Ζώβληκας Δ., Βούλγαρης (83′ Ζαβαντίας), Μότσιας (54′ Σιαμάγκας), Καραμήτρος (70′ Καραθάνος Α.), Καραθάνος Χ., Καλαμπάκας, Παγωνίδης, Μανίκας (70′ Κουντούρης).

Βατανιακός (Γιώργος Ποτουρίδης): Φιρινίδης, Κολαξίδης (76′ Πολυχρονιάδης), Δερμίσης (46′ Σαμανίδης), Παντζιάλας, Λιόλιος, Οικονόμου, Παπαδόπουλος (69′ Μητράκας), Καλαϊτζίδης (69′ Ανανιάδης), Παρδάλης, Τσιώμης, Καραμανώλας (76′ Ζώβληκας Κ.).

Pin It on Pinterest

Shares
Share This