Επιλογή Σελίδας

Τον άτυπο τίτλο του “πρωταθλητή χειμώνα” εξασφάλισε ο Αιγινιακός κερδίζοντας με 4-0 την ΠΑΕ Ποντίων Κατερίνης, στην αναμέτρηση που διεξήχθη στο “Γιάννης Παραλυκίδης” για τη 12η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α’ κατηγορίας της ΕΠΣ Πιερίας.

Οι πρωτοπόροι της βαθμολογίας πέτυχαν τη 10η νίκη τους σε 11 αγώνες και βρίσκονται στο +4 από τον Βατανιακό που ανέβηκε ξανά στη 2η θέση με 30 βαθμούς έναντι 26 των Βατανιωτών.

Οι Πόντιοι έμειναν στους 17 βαθμούς όσους έχει και ο Δίας Δίου, με τις δυο ομάδες να είναι στην 6η και 5η θέση, αντίστοιχα.

Ο Αιγινιακός που δεν είχε στον πάγκο τον προπονητή Γιώργο Ντάμτσιο ο οποίος βρίσκεται στο Αγρίνιο για τη β’ φάση της σχολής προπονητών UEFA B’, άνοιξε το σκορ με σουτ του Δαραή στο 34′, με το 1-0 να είναι και αποτέλεσμα ημιχρόνου.

Στο 50′ ο Παππάς με κεφαλιά ζευγάρωσε τα τέρματα για τον Αιγινιακό.

Το 3-0 έγινε με πλασέ του Τουλκερίδη στο 63′.

Το τελικό 4-0 διαμόρφωσε στο 74′ ο Καπετάνος με πλασέ.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Αν. Ασλανίδης με βοηθούς τους Μαυρογιώργη και Σταφίδα.

Οι συνθέσεις των ομάδων
Αιγινιακός: Κύρου, Κακατάσιος (86′ Βουλτσίδης), Δαραής (67′ Ορφανίδης), Τσολακίδης (67′ Παυλίδης), Χατζηδίμπας, Τουλκερίδης, Καπετάνος, Παπαδόπουλος, Καταχιώτης (77′ Μιχαηλίδης), Ρίζος.
ΠΑΕ Ποντίων Κατερίνης 2012: Τσακνάκης, Σταθακόπουλος, Γιώτσας, Κυλώνης, Μουρατίδης, Κατσαμάγκας, Ανυφαντής (72′ Καραγιαννίδης), Ίτσιος (72′ Κουκουνάρας), Καζακλάρης (64′ Μανουσαρίδης), Καραφουλίδης (53′ Φωκαΐδης), Σεϊταρίδης.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This