Επιλογή Σελίδας

Ισόπαλο 1-1 ολοκληρώθηκε το παιχνίδι ανάμεσα στον Ατρόμητο Κατερίνης και τον Άρη Κοκκινοπλιτών που διεξήχθη το απόγευμα της Τετάρτης στο γήπεδο του Μυλαυλάκου για την 11η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α’ κατηγορίας της ΕΠΣ Πιερίας.

Οι δυο ομάδες παραμένουν στην 9η θέση της βαθμολογίας έχοντας πλέον από 9 βαθμούς.

Ο Ατρόμητος ήταν κυρίαρχος στο α’ μέρος και το 1-0 που διαμορφώθηκε στο 28′ από τον Κωνσταντινίδη με προβολή στη μικρή περιοχή έπειτα από σέντρα από αριστερά, είναι “φτωχό” βάσει της απόδοσης της ομάδας του Στέφανου Ταβουκτσή που έχασε ανεπανάληπτες ευκαιρίες με Στραβογιάννη και Καραγκιοζίδη.

Οι φιλοξενούμενοι ισορρόπησαν το παιχνίδι στο β’ ημίχρονο και έφτασαν στην ισοφάριση στο 56′ όταν ο Καμπερίδης εκμεταλλεύτηκε βαθιά μπαλιά από δεξιά και αφού κοντρόλαρε στο δεύτερο δοκάρι με σουτ “έγραψε” το 1-1.

Ο Ατρόμητος που από το 68′ αγωνιζόταν με δέκα ποδοσφαιριστές λόγω αποβολής του Νταμπαλάκη με κόκκινη κάρτα, προσπάθησε να “απαντήσει”, ωστόσο το ισόπαλο αποτέλεσμα δεν άλλαξε μέχρι το φινάλε.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Μέγας με βοηθούς τις Δ. Τσικλητάρη και Φωτιάδου.

Οι συνθέσεις των ομάδων
Ατρόμητος Κατερίνης (Στέφανος Ταβουκτσής): Ρετσίδης, Σατσίδης, Ζαγγελίδης, Μπαλαμπάνης, Χαλκίδης-Καλλέργης, Ιωαννίδης Χ. (80′ Ζησιμόπουλος), Νταμπαλάκης, Κωνσταντινίδης, Στραβογιάννης (82′ Ιωαννίδης Β.), Καραγκιοζίδης (46′ Παναγιωτίδης Γ.), Μιχαηλίδης.

Άρης Κοκκινοπλιτών (Γιώργος Σκέντος): Λαφατζής, Παπαγιαννόπουλός, Σαμαλής, Ασλανίδης, Νταντίνης, Αγγελάτος, Καρτσαμπάς, Μάρκου, Στρατής (90′ Κυπαρισσόπουλος), Καμπερίδης, Χρυσόπουλος.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This