Επιλογή Σελίδας

Την 7η νίκη της στο πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας της ΕΠΣ Πιερίας πέτυχε η Αναγέννηση Κολινδρού που επιβλήθηκε με 1-0 του Δία Δίου στην αναμέτρηση που διεξήχθη στο “Ηλίας Δούλιας” για την 11η αγωνιστική.

Τα “τσακάλια” έφτασαν στην επικράτηση χάρη σε γκολ του Ν. Θυμιόπουλου στο 41′ ο οποίος δέχτηκε κάθετη πάσα από τον Μπουρανή, μπήκε στην περιοχή και αφού απέφυγε και τον Γκεβρέκη έκανε το σουτ από δεξιά και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα των φιλοξενούμενων.

Οι Κολινδρινοί έφτασαν τους 22 βαθμούς και είναι στο -1 από Ακαδημία Πλαταμώνα και Βατανιακό που είναι στη 2η θέση και στο -5 από τον πρωτοπόρο Αιγινιακό.

Ο Δίας που γνώρισε την ήττα μετά από 4 συνεχόμενες νίκες, έμεινε στους 17 βαθμούς και στην 5η θέση, αποκτώντας πλέον “συγκάτοικο” την ΠΑΕ Ποντίων Κατερίνης.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Αν. Ασλανίδης με βοηθούς τους Κωτούλα και Ρετσίδη.

Στο 84′ αποβλήθηκε ο Καλουσίδης του Δία Δίου με δεύτερη κίτρινη – κόκκινη κάρτα (είχε δει την πρώτη κίτρινη κάρτα στο 45′).

Οι συνθέσεις των ομάδων
Αναγέννηση Κολινδρού (Ηλίας Μποταΐτης): Τόλιος, Γκαράτζιας, Κίτσας Ε., Μυσιούδης, Γούτσιος (83′ Dyrmyshi), Κοσμίδης, Πρασσάς, Μπουρανής, Ματζουράκης (90′ Πάσχος), Αποστολίδης, Θυμιόπουλος Ν..

Δίας Δίου (Παναγιώτης Σαρπότας): Γκεβρέκης, Αλεξανδρίδης, Ευαγγελόπουλος, Καλουσίδης, Βούλγαρης, Πεΐδης, Ζώβληκας (90′ Καραθάνος), Καραθάνος, Καραμήτρος (85′ Τσενεκίδης), Κουντούρης (53′ Παγωνίδης), Σιαμάγκας.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This