Επιλογή Σελίδας

Σημαντική νίκη στην “κούρσα” αποφυγής του υποβιβασμού πέτυχε ο Αετός Καταλωνίων που κέρδισε με 3-1 εκτός έδρας τον Αχιλλέα Νεοκαισάρειας, για την 11η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α’ κατηγορίας της ΕΠΣ Πιερίας.

Η ομάδα των Καταλωνίων έφτασε τους 7 βαθμούς αφήνοντας την προτελευταία θέση με 4 βαθμούς τον μέχρι σήμερα ισόβαθμό της Αχιλλέα, ο οποίος παραμένει στο +1 από τον ουραγό Θερμαϊκό Κορινού.

Ο Αχιλλέας προηγήθηκε με 1-0, χάρη σε γκολ του Βαρνά στο 42′ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι.

Κομβικό για την εξέλιξη του αγώνα ήταν το χρονικό σημείο στο οποίο ισοφάρισε ο Αετός, ο οποίος έφτασε στο 1-1 με γκολ του Γκολέμα στις καθυστερήσεις του α’ μέρους.

Οι φιλοξενούμενοι ξεκίνησαν με ιδανικές προϋποθέσεις και το β’ μέρος, φτάνοντας στο 1-2 με γκολ του Δ. Λάζου.

Το “τρίποντο” στο “συγκρότημα” του Αετού “σφράγισε” στο 75′ ο Γκολέμας ο οποίος με το δεύτερό του γκολ διαμόρφωσε το τελικό 1-3.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Νίκολιτς με βοηθούς τους Σκαμπαρδώνη και Πουρσανίδη.

Οι συνθέσεις των ομάδων
Αχιλλέας Νεοκαισάρειας (Α. Γεωργιάδης): Μπούτας, Λαράκου, Κατιμερτζής (63′ Μπαμπούλης), Αλία (46′ Σεριακίδης), Γαβρίδης, Qevani, Ορφανίδης, Βαρνάς, Λαδένης, Δημητρίου (71′ Βελιτσιάνος).

Αετός Καταλωνίων (Β. Παπαγεωργίου): Καλαϊτζής, Δούλαλας, Γαλάνης, Βανάσας, Μούστα, Καραγκούνης, Βασιουρής (72′ Νταμπαλάκης), Πουτσίκης (85′ Λάζος Θ.), Γκολέμας, Κατσάρας, Λάζος Δ. (85′ Ντόντης).

Pin It on Pinterest

Shares
Share This