Επιλογή Σελίδας

Καλλιθεακός Καλλιθέας και ΑΕ Καρίτσας αναμετρήθηκαν στο γήπεδο της Καλλιθέας, στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α’ κατηγορίας της ΕΠΣ Πιερίας με τους Καριτσιώτες να αναδεικνύονται νικητές με 2-1.

Η ομάδα του Μίμη Μπενίσκου έφτασε τους 12 βαθμούς και προσπέρασε τον Καλλιθεακό στον πίνακα ανεβαίνοντας στην 8η θέση και αφήνοντας τον σημερινό της αντίπαλο στην 9η θέση.

Οι “κιτρινόμαυροι” άνοιξαν το σκορ με γκολ του Ναζλίδη στο 13′.

Ο Σιδηρόπουλος στο 39′ ισοφάρισε σε 1-1 για τον Καλλιθεακό.

Το “τρίποντο” στην ΑΕ Καρίτσας χάρισε ο Ναζλίδης με το δεύτερο του γκολ στη συνάντηση, διαμορφώνοντας το τελικό 1-2 στο 69′.

Οι δύο ομάδες από το 85′ και μέχρι το τέλος αγωνίστηκαν με δέκα ποδοσφαιριστές καθώς αποβλήθηκαν με κόκκινη κάρτα ο Ε. Χασιώτης της ΑΕ Καρίτσας και με δεύτερη κίτρινη-κόκκινη κάρτα ο Τσιτλακίδης του Καλλιθεακού.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Νίκολιτς με βοηθούς τους Χαλκίδη και Σταφίδα.

Οι συνθέσεις των ομάδων
Καλλιθεακός Καλλιθέας (Παναγιώτης Κυπαρίσσης): Σεμιτσίδης, Χάζμα, Καραμανώλας, Μπαμπέτας, Μπιτσάνης (46′ Μαυρόπουλος), Ιωάννου, Βογιατζής (62′ Παπαδόπουλος Ι.), Παπαδόπουλος Δ., Πιατίδης, Τσιτλακίδης, Σιδηρόπουλος.

ΑΕ Καρίτσας (Μίμης Μπενίσκος): Πατρής, Παπαϊωάννου (65′ Μπατζογιάννης), Παυλίδης, Μητράκας, Γιαννακός, Καρανάτσιος, Κωστόπουλος (60′ Χασιώτης Ε.), Καρανικόλας, Γιαζιτζόγλου, Υφαντής, Ναζλίδης (72′ Χασιώτης Ν.).

Pin It on Pinterest

Shares
Share This