Επιλογή Σελίδας

Την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου της ΕΠΣ Πιερίας μετά από 15 χρόνια διεκδικεί ο ΓΑΣ Σβορώνου, ο οποίος με “προίκα” την εκτός έδρας νίκη με 2-1 επί της ΠΑΕ Ποντίων Κατερίνης, θέλει να “σφραγίσει” την πρόκριση υποδεχόμενος την ομάδα της Νέας Ζωής στο “Λ. Ξανθόπουλος”. 
Η προετοιμασία της ομάδας ολοκληρώθηκε χωρίς απρόοπτα, με τον Γιάννη Βαρβούτη να υπολογίζει σε όλους τους παίκτες πλην του Κυπαρίσση που τραυματίστηκε στην κυριακάτικη αναμέτρηση με τον Αετό Καταλωνίων.
Στα πλάνα της τεχνικής ηγεσίας βρίσκονται οι Παπατολίκας, Ξανθόπουλος, Αδάμος, Βούλγαρης Χ., Χατζηθεοδωρίδης, Κωτσιόπουλος, Δημητρίου, Τριανταφύλλου, Βούλγαρης Ν. Γκαράτζιας, Λαγδάρης, Στεφανίδης, Ζώβληκας, Τροΐρης, Δημητρουλόπουλος, Κατσιαμήτας, Καρτσαμπάς, Καραμανώλας, Σαρρής, Μακράκης, Δελαβερίδης, Κυρτέγος Δημήτρης
  • Ο πρόεδρος του ΓΑΣ Σβορώνου και η διοίκηση της ομάδας καλούν όλους τους φιλάθλους της ομάδας μας, αλλά και τους λοιπούς ποδοσφαιρόφιλους, να στηρίξουν την προσπάθεια της ομάδας να βρεθεί στο τελικό του κυπέλλου.
  • Θα τηρηθούν όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα.
  • Υπενθυμίζεται ότι δεν ισχύει ο κανονισμός του εκτός έδρας γκολ.

Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο και κείμενο που λέει "2os ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΣ SBORONDY Γ.Α.Σ. ΣΒΟΡΩΝΟΥ vS ΠΑe ΠΟΝΤΙΩΝ TONTION KAT 2012 ΤΕΤΑΡΤΗ 30 ΜΑΡΤΙΟΥ 2022 ΩΡΑ 16:00 50 ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΣΒΟΡΩΝΟΥ <<ΛΑΖΑΡΟΣ ΞΑΝΘΟΠΟΥΛΟΣ>> 50"

Pin It on Pinterest

Shares
Share This