Επιλογή Σελίδας


Δελτίο τύπου για την εντός έδρας ήττα από τους Γαλάζιους με 84-52, στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής του 5ου ομίλου της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας, εξέδωσαν οι Ίκαροι Γιανννιτσών.


Το κείμενο:

Στο ντέρμπι τον ουραγών της κατηγορίας η ομάδα τον Ίκαρων δεν μπόρεσε ποτέ να “μπει” στο παιχνίδι με αποτέλεσμα να επέλθει μια ήττα- σοκ, που δυσκολεύει την παραμονή της ομάδα στην Γ’ Εθνική Κατηγορία.

Το πρώτο δεκάλεπτο κύλησε με τους Ίκαρους να μπαίνουν «μουδιασμένα» και τους Γαλάζιους να ελέγχουν το παιχνίδι (17-24).

Δεύτερο δεκάλεπτο και η ομάδα της Θεσσαλονίκης να ελέγχει πλήρως τον ρυθμό ενώ στον αντίποδα η ομάδα τον Γιαννιτσών να μη μπορεί να ανταπεξέλθει στης ανάγκες του παιχνιδιού με την αστοχία να είναι το κύριο χαρακτηριστικό με το ημίχρονο να τελειώνει με 28-41.

Έναρξη, τρίτη περιόδου με τους Γαλάζιους να σκοράρουν με συνέπεια και να παίζουν πιεστική άμυνα σε όλο το γήπεδο χωρίς να αφήνουν περιθώρια στους γηπεδούχους για αντίδραση (44-65).

Η τέταρτη και τελευταία περίοδος είχε διαδικαστικό χαρακτήρα με τους Γαλάζιους να φτάνουν σε μια σπουδαία νίκη ενώ οι Ίκαροι να χάνουν με μεγάλη διαφορά και να επέλθει μια οδυνηρή ήττα με 52-84 να είναι το τελικό σκορ.

Επόμενο παιχνίδι στις 13 Μαρτίου στην Φλώρινα με τον τοπικό Αριστοτέλη στις 17:00.

Ιδιαίτερη στιγμή η πρώτη συμμετοχή σε αγώνα Γ’ εθνικής του Γιώργου Καραχισαρίδη (2π.) και του Παντελή Οκλαλιώτη (2 ασίστ).

Ίκαροι Γιαννιτσών (Οκλαλιωτης Α.): Πετρίδης Ν. 14(1), Καραχισαριδης 2, Σπονδης 2, Ελευθεριάδης 6, Μπογδάνης 6, Σαμαράς 11(2), Παουλεανου 5, Παπαδόπουλος 4, Οκλαλιωτης Π., Σανγκαρε, Χαριστος, Μαρκίδης 2

Pin It on Pinterest

Shares
Share This