Επιλογή Σελίδας

Με την Λοκομοτίβα Ζάγκρεμπ έχει συμβόλαιο ο Κυριάκος Παπαδόπουλος μέχρι τον Δεκέμβριο του τρέχοντος έτους και η αλήθεια είναι πως ανεξάρτητα από την σύμβαση που έχει συνάψει, μπορεί ανά πάσα στιγμή, εφόσον δεχθεί μία πολύ καλύτερη πρόταση να αποχωρήσει.

Ο 29χρονος κεντρικός αμυντικός επανήλθε δυναμικά στο προσκήνιο με την Εθνική ομάδα, στην οποία είναι βασικός και αναντικατάστατος σε όλα τα τελευταία παιχνίδια (επίσημα και φιλικά). Ξεπέρασε τον τραυματισμό του, βρίσκεται σε καλή κατάσταση και η προοπτική εξέλιξης του, είναι ορατή.

Ο ΠΑΟΚ βρίσκεται σε αναζήτηση κεντρικού αμυντικού με διαφορετικά ποιοτικά χαρακτηριστικά σε σχέση με τους παίκτες που ήδη ανήκουν στο ρόστερ της ομάδας. Κυρίως αναζητείται κεντρικός αμυντικός, καθώς ο Ινγκασον που υποβλήθηκε σε επέμβαση, αναμένεται να επιστρέψει στην ενεργό δράση τον Οκτώβριο.

Στο παρελθόν, αρκετές φορές είχε αναφερθεί, το ενδεχόμενο μίας πιθανής συνεργασίας των δύο πλευρών χωρίς ωστόσο να βρεθεί η χρυσή τομή, εξαιτίας και των χρημάτων που απαιτούνταν (τότε) για να απαγκιστρωθεί από το πλουσιοπάροχο συμβόλαιο που είχε ο Κυριάκος με το Αμβούργο και παλαιότερα με την Λεβερκούζεν.

Το αν ο ΠΑΟΚ ενδιαφερθεί πρακτικά για τον Παπαδόπουλο, αυτό θα ξεκαθαρίσει το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα. Αλλωστε και ο ίδιος ο διεθνής άσος δεν είχε κρύψει σε δημόσιες τοποθετήσεις του, πως θα ήθελε να παίξει στην ομάδα της καρδιάς του, ενώ στο παρελθόν είχαν γίνει σχετικές αναφορές (μέσω των social media) από τον Γιώργο Σαββίδη, για την προοπτική μίας πιθανής συνεργασίας.

Πηγή: metrosport

Pin It on Pinterest

Shares
Share This