Επιλογή Σελίδας



Ο Διαγόρας χαμογέλασε στο μαγνησιώτικο ντέρμπι που έγινε, σήμερα Κυριακή 8/12, στο στάδιο «Αθανάσιος Ραγάζος». Με δύο γκολ στο β’ ημίχρονο, το πρώτο αυτογκόλ, το δεύτερο με πέναλτι, υποχρέωσε τον ΓΣ Αλμυρού στη δεύτερη εντός έδρας ήττα του.

Για τον ΓΣΑ, κάτω από τα δοκάρια ήταν ο Κοντογεωργάκης, στην άμυνα δεξιά ο Πατσής, αριστερά ο Λάμπος και στόπερ οι Χολέβας, Κυριάκος. Στη μεσαία γραμμή, αμυντικά χαφ οι Παπακώστας, Ζενούνης, πιο μπροστά ο Καναβός, στις πτέρυγες αριστερά ο Βουρδάκης, δεξιά ο Δερμιτζάκης και προωθημένος ο Αναστασίου.
Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν πιο δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και στο 3ο λεπτό απείλησαν όταν σε σέντρα του Σπαθή, ο Αλαμάνης πήδηξε χωρίς πίεση αλλά δεν βρήκε καλά την μπάλα. Στο 7’ η απάντηση από πλευράς ΓΣΑ, καθώς ο Βουρδάκης μέσα στην περιοχή σούταρε χαμηλά κι απέκρουσε ο Πρίφτη. Στην εξέλιξη της φάσης σκόραρε ο Καναβός αλλά από θέση οφσάιντ.
Με τη συμπλήρωση του πρώτου τετάρτου στο ματς, ο Μούτσα βρέθηκε σε καλή θέση, αλλά το σουτ του σταμάτησε στο σώμα του Αργύρη Κυριάκου. Λίγο πιο μετά, κεφαλιά του Αλεξίου στην κίνηση από ευνοϊκό σημείο πέρασε άουτ και στο 19’ οι «κυανόλευκοι» έχασαν μεγάλη ευκαιρία: ο Αναστασίου πέταξε την μπάλα στον κενό χώρο, ο Βουρδάκης έγινε κάτοχός της και πλάσαρε από πλάγια αριστερά σε θέση τετ-α-τετ αλλά ψηλά άστοχα. Πέντε λεπτά αργότερα, ακόμη μία καλή στιγμή όταν από κλέψιμο του Δερμιτζάκη στο κέντρο και μπροστινή μεταβίβαση, ο Αναστασίου σούταρε μέσα από την περιοχή, συρτά, για να μπλοκάρει ο γκολκίπερ του Διαγόρα. Στο τελευταίο εικοσάλεπτο του α’ μέρους δεν καταγράφηκε κάποια άλλη επικίνδυνη φάση στα καρέ των δύο αντιπάλων.

Στο β ‘ημίχρονο, το 0-1 έγινε …από τα αποδυτήρια. Στο 1ο λεπτό, ο Αλαμάνης έκανε συρτή σέντρα από δεξιά και ο Λάμπος πέτυχε αυτογκόλ αφού η μπάλα χτύπησε στο πόδι του. Ακόμη όμως κι αν δεν την έβρισκε ο νεαρός αμυντικός από τον Πτελεό, «καραδοκούσε» δίπλα του ο Κυριάκος. Ο Διαγόρας οπισθοχώρησε, ο ΓΣΑ κέρδισε μέτρα στον αγωνιστικό χώρο αλλά δεν είχε τελικές προσπάθειες. Επικίνδυνες σέντρες του Λάμπου στο 65’ ανέκοψε ο Λάιος προ του Ζενούνη και στο 71’ ο Βουραζέρης πάλι ενώ περίμενε ο Ζενούνης σε καλή θέση. Σε μια ανύποπτη φάση έγινε το 0-2. Οι φιλοξενούμενοι εκτέλεσαν μακρινό φάουλ, η μπάλα χτύπησε στο χέρι του Χολέβα και ο ρέφερι Μπουτσίκος έδωσε πέναλτι. Την εσχάτη των ποινών μετέτρεψε σε γκολ ο Τάσος Κυριάκος.

Στο 89ο λεπτό, αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη ο Δημηνάς καθώς χτύπησε αντίπαλο.

Να τονιστεί ότι για τον Διαγόρα δεν υπήρχε προπονητής στον πάγκο αλλά ο γενικός αρχηγός Γιάννης Μπακάλης ήταν αυτός που έκανε τον κόουτς.

ΓΣ Αλμυρού: Κοντογεωργάκης, Πατσής, Λάμπος, Παπακώστας (77’ Αΐδης), Κυριάκος, Χολέβας, Καναβός, Ζενούνης, Δερμιτζάκης (49’ λ.τρ. Αγιασιώτης), Αναστασίου, Βουρδάκης.
Διαγόρας: Πρίφτη, Καραμπούζης, Βουραζέρης, Σπαθής, Λάιος, Καλλιακούδας, Μούτσα (86’ Σιγαλάκος), Αλεξίου, Αλαμάνης (66’ Τανός), Κυριάκος (78’ Καλύβας), Ζιάκας (85’ Κ. Καραπλιάγκος).

πηγή: almyros.gr

Pin It on Pinterest

Shares
Share This