Επιλογή Σελίδας

Τρία εισιτήρια για τους αυριανούς τελικούς και ακόμα τρία για ημιτελικούς σφράγισαν τα έξι από τα επτά ελληνικά πληρώματα που παίρνουν μέρος στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Κ19 στην Κρούζιτσα της Πολωνίας.   

Την πρώτη θέση και την απευθείας πρόκριση τους στον τελικό εξασφάλισαν οι Κωνσταντίνος Καραγιάννης-Δημητρης Κούτρας (ΦΩΤΟ) στη δίκωπο των αγοριών. Το ελληνικό πλήρωμα τερμάτισε σε 6:50.42 και ήταν το μοναδικό που πήρε εισιτήριο για τον τελικό από τη σειρά του.

Οι Νεφέλη Ντάρα και Δήμητρα Παπαϊωάννου δεν προκρίθηκαν από τον προκριματικό (ήταν 3ες)  πήραν όμως  την 3η θέση και στον επαναληπτικό της δικώπου με χρόνο 7:50.46 και πέρασαν στον μεγάλο τελικό του Ευρωπαϊκού Κ19 της Πολωνίας.

Την 2η θέση στον επαναληπτικό και την πρόκριση στον μεγάλο τελικό της τετρακωπου πανηγύρισαν οι Ανδρέας Ραπτόπουλος-Βασίλης Κουτσελίνης-Αλέξανδρος Χατζηαυγουστίδης-Άγγελος Ντούσκος. Το ελληνικό πλήρωμα είχε πάρει την 3η θέση στα προκριματικά.

Από εκεί και πέρα την 1η θέση στον προκριματικό του σκιφ πήρε ο Παναγιώτης Μακρυγιάννης με χρόνο 7:06.31 και πέρασε απευθείας στα ημιτελικά του αγωνίσματος αποφεύγοντας τουλάχιστον μια κούρσα.

Την 1η θέση και την απευθείας πρόκριση τους στον ημιτελικό του διπλού σκιφ κέρδισαν και οι Νικος Χωλόπουλος- Κωνσταντίνος Γιαννούλης. Το ελληνικό πλήρωμα τερμάτισε σε χρόνο 6:36.65.

Την 1η θέση και την απευθείας πρόκριση τους στον ημιτελικό του διπλού σκιφ κοριτσιών στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα   κέρδισαν οι Βαρβάρα Λυκομήτρου και Γαβριέλα Λιόλιου που τερμάτισαν σε χρόνο 7:18.83.

Τέλος την 5η θέση στον επαναληπτικό του τετραπλού σκιφ κοριτσιών πήρε το νέο πλήρωμα που αποτελούν οι Πασχαλίνα Μουρατίδου-Ιωάννα Χριστίνα Γκρούντα-Ελένη Παπαρίζου-Σταυρούλα Γιαλογλίδου και αποκλείστηκαν από την συνέχεια της διοργάνωσης κέρδισαν όμως σημαντικές εμπειρίες.

Με  βάση το πρόγραμμα της διοργάνωσης οι ημιτελικοί θα ξεκινήσουν στις 10 ώρα Ελλάδας ενώ οι μεγάλοι και μικροί τελικοί στις 11:50.  

*Πέρυσι στην αντίστοιχη διοργάνωση στην πόλη της Γαλλίας Μπριβ η ελληνική  ομάδα είχε κατακτήσει δυο ασημένια κι ένα χάλκινο μετάλλιο. Δείτε ΕΔΩ

Pin It on Pinterest

Shares
Share This