Επιλογή Σελίδας

Δεν πέρασε η πρόταση για ενοποίηση της Super League 2 και της Football League καθώς στην τηλεδιάσκεψη των ομάδων της Super League 2 δε συγκεντρώθηκε η απαιτούμενη πλειοψηφία των 3/4. Έτσι, σε ισχύ παραμένει η πρόταση για 18 ομάδες στη Super League, 16 ομάδες στη Super League 2 και 14 ομάδες στη Football League. Το “μπαλάκι” τώρα περνάει στην ΕΠΟ, της οποίας η Εκτελεστική Επιτροπή συνεδριάζει στις 17.00.
Σύμφωνα με πληροφορίες του mikriliga.com, κατά ψήφισαν οι Λεβαδειακός, Απολλων Λάρισας, Καραϊσκάκης, Τρίκαλα και Δόξα Δράμας.
Η ανακοίνωση:
“Το Διοικητικό Συμβούλιο κατά τη σημερινή του συνεδρίαση μέσω τηλεδιάσκεψης έλαβε τις εξής αποφάσεις:
1) Αποφάσισε ομόφωνα την αναδιάρθρωση των πρωταθλημάτων. Ετέθη πρόταση από ομάδες της Football League για ενιαία κατηγορία με την Super League 2 με δυο ομίλους των 16 ομάδων. Υπέρ της πρότασης ψήφισαν δέκα (10) ομάδες και πέντε (5) κατά. Η πρόταση δεν συγκέντρωσε την απαιτούμενη πλειοψηφία των 3/4 που θέτει ο νόμος 4684/20. Παραμένει σε ισχύ η προηγούμενη πρόταση περί τροποποίησης των προκηρύξεων με τις κατηγορίες διαχωρισμένες ως εξής: SL1 18 ομάδες, Super League 2 16 ομάδες και η Football League 14 ομάδες.
2) Αποφασίστηκε ως ημερομηνία δήλωσης συμμετοχής η 20ή Αυγούστου και έναρξη της αγωνιστικής περιόδου 2020-2021 η 4η Οκτωβρίου. 

Pin It on Pinterest

Shares
Share This