Επιλογή Σελίδας

Ήδη μετράμε αντίστροφα για την έλευση του 2024, με το 2023 να μας αποχαιρετά γεμάτο στιγμές που μας έκαναν να χαρούμε, να πανηγυρίσουμε, να φουσκώσουμε από υπερηφάνεια, αλλά και να δακρύσουμε είτε από χαρά είτε από λύπη.

Όπως συνηθίζουμε κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, θα κάνουμε μία μικρή ανασκόπηση των γεγονότων της χρονιάς κάνοντας μία περιήγηση μέσα από τα δέκα πιο δημοφιλή άρθρα μας για τη χρονιά που μας αποχαιρετά, όπως τα αναδείξατε εσείς με βάση τη επισκεψιμότητά τους.

10. “Τίτλοι τέλους” για τον Νίκο Παππά
O “γερόλυκος” των γηπέδων, Νίκος Παππάς “κρέμασε” τα παπούτσια του, αφού το κυριακάτικο νικηφόρο παιχνίδι του Αιγινιακού στην Κατερίνη με την τοπική ΠΑΕ Ποντίων ήταν τελευταίο της σταδιοδρομίας του και αποτέλεσε το “κύκνειο άσμα” μιας τεράστιας διαδρομής 28 χρόνων, που έφθασε αισίως στο τέλος.

“Τίτλοι τέλους” για τον Νίκο Παππά (Pics)

9. Στο -1 από την κορυφή ο Πιερικός, 2-1 τον Βατανιακό
Χάρη σε γκολ των Μπαλογιάννη στο 16′ και Σαραντίδη στο 25′ ο Πιερικός κέρδισε με 2-1 τον Βατανιακό, στην αναμέτρηση που διεξήχθη στο Α’ ΔΑΚ Κατερίνης, στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής του 2ου ομίλου του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής. Η ομάδα του Βατάν μείωσε στο τελικό 2-1 με γκολ του Μιχαηλίδη στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης.

Στο -1 από την κορυφή ο Πιερικός, 2-1 τον Βατανιακό

8. Σβορώνος (2) για… φίλημα, Πιερικός (0) για… κλάματα
Χάρη σε γκολ των Δεμηρτζόγλου και Μπατζώνη ο Σβορώνος επικράτησε με 2-0 του Πιερικού, στον αγώνα που διεξήχθη στο “Λάζαρος Ξανθόπουλος”, στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής του 2ου ομίλου του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής.

Σβορώνος (2) για… φίλημα, Πιερικός (0) για… κλάματα

7. Ο Νίκος Ανδρονίκου στο “τιμόνι” του Πιερικού
Ο Νίκος Ανδρονίκου είναι ο νέος προπονητής του Πιερικού, όπως έγινε γνωστό, μέσω σχετικού δελτίου τύπου, το οποίο υπογράφεται από τον ίδιο τον Τομ Παπαδόπουλο.

Ο Νίκος Ανδρονίκου στο “τιμόνι” του Πιερικού

6. Ποιος είναι ο Τομ Παπαδόπουλος
Ο νέος “ισχυρός άνδρας” του Πιερικού, Τομ Παπαδόπουλος είναι ιδρυτής της εταιρίας μαρμάρων Colonial Marble & Granite που ξεκίνησε από την Φιλαδέλφια της Αμερικής και έχει εξελιχθεί σε μία από τις σημαντικότερες εταιρίες του χώρου στις ΗΠΑ με καταστήματα εκτός από τη Φιλαδέλφια σε Κινγκ οφ Πράσια, Χάρισμπουργκ (Πενσυλβάνια) και Νιου Καστλ (Ντελαγουέρ).

Ποιος είναι ο Τομ Παπαδόπουλος

5. Άγγελε, δεν θα σε ξεχάσουμε ποτέ
Σαν σήμερα το 2013, η οικογένεια του Άρη αλλά και το ελληνικό ποδόσφαιρο «βυθίστηκε» στο πένθος, μετά τον θάνατο του 16χρόνου Άγγελου Τσιπούρα.

Άγγελε, δεν θα σε ξεχάσουμε ποτέ

4. Γιάννης Μυστακίδης: «Μακριά από την ομάδα άνθρωποι που κατέστρεψαν άλλους ποδοσφαιρικούς συλλόγους»
Ο Γιάννης Μυστακίδης, ο οποίος βρισκόταν στο τεχνικό επιτελείο του Πιερικού, αποχαιρέτησε μέσα από λογαριασμό του σε κοινωνικό δίκτυο τους Κατερινιώτες, στέλνοντας τα δικά του μηνύματα προς πάσα κατεύθυνση.

Γιάννης Μυστακίδης: «Μακριά από την ομάδα άνθρωποι που κατέστρεψαν άλλους ποδοσφαιρικούς συλλόγους»

3. Τέλος από τον Πιερικό ο Γιώργος Καμπερίδης
Τη λύση της συνεργασίας με τον Γιώργο Καμπερίδη γνωστοποίησε ο Πιερικός.

Τέλος από τον Πιερικό ο Γιώργος Καμπερίδης

2. Αποχώρηση Σαραηλίδη με αιχμές: «Δεν είμαι αχυράνθρωπος και δε θα γίνω ποτέ»
Την αποχώρησή του από τα διοικητικά του ΣΦΚ Πιερικός έκανε γνωστή ο Ηλίας Σαραηλίδης.

Αποχώρηση Σαραηλίδη με αιχμές: “Δεν είμαι αχυράνθρωπος και δε θα γίνω ποτέ”

1. Η εκκωφαντική σιωπή του θανάτου της Τζένης Γκάλη
Ο Zastro επιστρέφει στις 27 Μαΐου του 1988, στο θάνατο της Τζένης Γκάλη. Η γνωριμία με τον Νικ, ο πολιτικός γάμος στο New Jersey και ο θρησκευτικός στη Θεσσαλονίκη. Ο θρίαμβος του 1987, η διάσταση και τα ξεσπάσματα. Το τροχαίο που της στέρησε τη ζωή στα 26 και η απουσία του Γκάλη απ’ την κηδεία.

Η εκκωφαντική σιωπή του θανάτου της Τζένης Γκάλη

Pin It on Pinterest

Shares
Share This