Επιλογή Σελίδας

Ο νέος “ισχυρός άνδρας” του Πιερικού, Τομ Παπαδόπουλος είναι ιδρυτής της εταιρίας μαρμάρων Colonial Marble & Granite που ξεκίνησε από την Φιλαδέλφια της Αμερικής και έχει εξελιχθεί σε μία από τις σημαντικότερες εταιρίες του χώρου στις ΗΠΑ με καταστήματα εκτός από τη Φιλαδέλφια σε Κινγκ οφ Πράσια, Χάρισμπουργκ (Πενσυλβάνια) και Νιου Καστλ (Ντελαγουέρ).

Πέρα από τον τομέα των μαρμάρων, ο Τομ Παπαδόπουλος μαζί με τον γιό του Νίκο, δραστηριοποιούνται και σε άλλους επιχειρηματικούς τομείς.

Στους Έλληνες φιλάθλους έγινε γνωστός το καλοκαίρι του 2018 ως χορηγός και πιθανός επενδυτής του Άρη, ωστόσο το Σεπτέμβριο του ίδιου έτους έγινε ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΑΕΠ Ηρακλής.

Επί των ημερών του ο Ηρακλής συμμετείχε στη Football League τη σεζόν 2018-2019 και τερμάτισε στην 11η θέση, ωστόσο δε δήλωσε συμμετοχή στο πρωτάθλημα της Football League 2019-2020.

Ο Τοπ Παπαδόπουλος στήριξε χορηγικά την ΠΑΕ ΠΟΤ Ηρακλής του Στράτου Ευγενίου και βρέθηκε μια ανάσα από την αγορά του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών σε συνεργασία με τον Αλέξη Κούγια, ωστόσο το ντιλ δεν ολοκληρώθηκε.

Παράλληλα, στήριζε και άλλα τμήματα του Ηρακλή, όπως το μπάσκετ και μάλιστα, σύμφωνα με σχετικά ρεπορτάζ, τις τελευταίες ημέρες εξέταζε το ενδεχόμενο, εκτός από χορηγός, να αναλάβει και τη διοίκηση του μπασκετικού Ηρακλή.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This