Επιλογή Σελίδας

Ο απ’ ευθείας τελικός του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος ήταν ένα απροσδόκητο δώρο για τον Δημήτρη Τσιάμη, που δεν είχε στοχεύσει στον κλειστό στίβο στην αρχή της σεζόν.

Ο 42χρονος πρωταθλητής μας, όμως, δεν μπόρεσε να χαρεί αυτήν την παρουσία του στους καλύτερους του κόσμου, αφού έμεινε μακριά από τις πραγματικές του δυνατότητες και κατατάχθηκε 14ος με καλύτερο άλμα στα 15.95.

«Το πρώτο άλμα ήταν λίγο άκυρο και προσγειώθηκα στα 16.10, χωρίς να είναι «γεμάτο». Πίστεψα ότι θα φτάσω γύρω στα 16.40 στο δεύτερο, αλλά δεν μου βγήκε και μετά άδειασα. Γενικά ο κλειστός στίβος δεν μου πάει, δεν μου πήγαινε ποτέ. Αλλά και πάλι δεν πρέπει να γράφω άλματα κάτω από 16.40. Κατά 99 τοις εκατό ήταν ο τελευταίος μου κλειστός στίβος. Το καλοκαίρι έχουμε Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα και θα κυνηγήσω να προκριθώ και στους Ολυμπιακούς Αγώνες», δήλωσε ο Δημήτρης Τσιάμης μετά το τέλος του αγώνα του.

Έστω και χωρίς να πετύχει αυτό που ήθελε ωστόσο, του αξίζουν πολλά συγχαρητήρια που στα 42 του αντέχει να αγωνίζεται στο υψηλότερο επίπεδο.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This