Επιλογή Σελίδας

Μέσω των επαναληπτικών θα διεκδικήσουν όλα τα ελληνικά πληρώματα της Εθνικής ομάδας κωπηλασίας, θέση στα ημιτελικά του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος που διεξάγεται στο Ράσιτσε της Τσεχίας.

Σπύρος Γιάνναρος και Παναγιώτης Μαγδανής στο διπλό σκιφ ελαφρών βαρών, ολοκλήρωσαν την 4η προκριματική σειρά στην 4η θέση με επίδοση 6:46.820 και θα διεκδικήσουν την πρόκριση μέσω των επαναληπτικών.

Στο ίδιο αγώνισμα της κατηγορίας των γυναικών, Θωμαΐς Εμμανουηλίδου και Μαρία Πέργουλη ήταν πέμπτες στην πρώτη προκριματική σειρά με 7:31.180 και πηγαίνουν και αυτές στον επαναληπτικό για μία θέση στα ημιτελικά.

H Κατερίνα Νικολαΐδου θα τα δώσει όλα στους απογευματινούς επαναληπτικούς του σκιφ, καθώς στη 2η προκριματική σειρά από τη στιγμή που δεν μπόρεσε να διεκδικήσει την πρώτη θέση και την απευθείας πρόκριση, άφησε την κούρσα και ολοκλήρωσε στην 6η θέση με 8:05.440.

Στο σκιφ ελαφρών ο Λευτέρης Κόνσολας με 7:17.520 ήταν πέμπτος και θα συμμετάσχει αργότερα στα ρεπεσάζ διεκδικώντας μία θέση στους ημιτελικούς.

Στους επαναληπτικούς θα αγωνιστεί και ο Βασίλης Αγγελόπουλος ο οποίος με 7:15.750 ήταν 5ος στην τρίτη προκριματική σειρά των σκιφ.

Η τετράκωπος με τους Άγγελο και Απόστολο Γιάννατζη, Στέφανο Ντούσκο και Νίνο Νικολαΐδη θα διεκδικήσει και αυτή στα ρεπεσάζ την πρόκριση στα ημιτελικά, αφού στην πρώτη προκριματική σειρά ήταν 5η με 6:29.070.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This